Leporelo_FM Party: Bratislava sa otrasie zvukom vydavateľstva M-nus Records.

Prvotné informácie hovorili o tom, že 3. mája zahrá na Slovensku hviezda labelov M-nus Records a Ovum Recodings. Jeho meno sa významne spája s projektom Richieho Hawtina Plastikman, ktorého vydavateľstvá M-nus Records a Plus8 Records na dlhú dobu exkluzívne upísali jeho hudbu. Jeho meno je Ambivalent.

Pôvodom z amerického Washington DC, sa to pre Kevina McHugha, ktorý je dnes doma čiastočne v Berlíne a čiastočne v New Yorku začalo približne v roku 2002, kedy začal organizovať v New Yorku nezabudnuteľné parties Creative Times v jednom z pilierov Brooklyn Brige.

Zaujímavé boli predovšetkým svojim soundom, v ktorom sa miešala house music a techno, s prvkami minimalu a silného groovu. Jedným z ľudí, ktorý holdoval takémuto soundu bol samozrejme aj Richie Hawtin, s ktroým Ambivalent už o 2 roky neskôr spolupracoval na jeho Plastikman ‚live show‘.

Po príchode do Berlína začína Kevin produkovať svoje tracky a jeho prvá EP vychádza na labely Clink Music, za ktorým stojí známa nemecká DJka a producentka Camea. Ďalším releasom je úspešná EP ‚R U OK‘, ktorá už vyšla na značka M-nus Records, pretože Richie Hawtin bol z nej úplne mimo, no a tu, v roku 2007 sa začína veľmi plodná spolupráca medzi Ambivalentom a M-nus Records.

 

V roku 2012 vyšiel Ambivalentovi prvýkrát oficiálny mixovaný set ‚Ambivalent presents _Ground‘ a 2013 bol v jeho prípade prelomový v tom, že jeho hudba začala vychádzať aj u iných renomovaných značiek ako Ovum Recordings, Trapez, Octopus Records a ďalších. Ambivalent za svoju kariéru stihol byť v line-upoch tých najrenomovanejších klubov a festivalov po celom svete a 3. mája sa vo svojej premiére predstaví aj slovenskému publiku.

Ambivalent zahrá na Leporelo_FM Party v bratislavskom Nu Spirit Clube, kde spolu s nim pre vás zahrá aj Kevi Anavi, ktorá len prednedávnom potvrdila svoju debutovú EP na legendárnom labely KMS Records, Aamon, stále úspešnejší producent tvoriaci aj projekt Red Meat Therapy, zahrajú aj DJ-ské dvojice PLUSplus a Slu:t a samozrejme nebuduú chýbať ani všetci traja tvorcovia radioshow Leporelo_FM na Rádiu_FM.

Všetci ste srdečne pozvaní!!!

Leporelo_FM Party
3. maj 2014, Nu Spirit Club, Bratislava
++ A M B I V A L E N T ++
[M-nus Records/Ovum Recordings]
Kevi Anavi, Aamon, PLUSplus, Baltazar, Skank, Milos
www.nuspirit.sk
www.radiofm.sk
www.leporelo.sk
www.facebook.com/AmbivalentBeats
www.facebook.com/LeporeloFM
www.facebook.com/leporelolabel
www.facebook.com/KeviAnaviOfficial
www.facebook.com/djaamon
www.facebook.com/OvumRecordings
www.facebook.com/MinusOfficialPage

ambivalent_cover

Zdroj: Leporelo_FM