Leporelo_FM párty: Andy Vaz a Damolh33 už tento piatok v Nu Spirit clube!

Prvá Leporelo_FM Party v roku 2012 sa už nezadržateľne blíži a všetci fanúšikovia kvalitnej house a techno music sa majú na čo tešiť.

Bratislavu po dlhšom čase nevštívi jeden z propagátorov pôvodného soundu Detroitu a Chicaga, zakladateľ známeho housového labelu Yore Records, DJ a producent Andy Vaz. Do Bratislavy príde zahrať, ako sám hovorí, exkluzívny DJský set, v ktorom sa objavia mnohé raritné tracky…

Ďalším dôvodom, prečo v piatok ísť do klubu sú určite slovenskí Damolh33. Toto bratské duo z Orechovej Potône sa v roku 1999 rozhodlo, že začne robiť elektronickú hudbu a o pár rokov neskôr sa ich hudba objavila v setoch a chartoch legendárneho Richieho Hawtina. Na Slovensku takmer bez povšimnutia, vo svete s mnohými releasmi na rôznych labeloch, prichádzajú tento rok so svojim debutovým albumom, ktorý na akcii pokrstia. Kto bude krstiť sa uvidí. Album Swathe vyšiel 10. januára na domácej značke Leporelo., za ktorou stojí už od roku 2009 Milos, jeden z protagonistov programu Leporelo_FM na Rádiu_FM. Tým druhým v Leporelo_FM je Skank a ten v piatok v Nu Spirit Clube zahrá tiež.

Ak budete sledovať oficiálnu page Leporelo_FM na Facebooku www.facebook.com/leporelofm, môže sa vám aj pritrafiť, že získate na piatok voľný vstup, tak to sledujte.

Leporelo_FM Party presents Yore Label Night
Nu Spirit Club, Bratislava
piatok 13.1.2012
++ANDY VAZ „live“++
[Yore Records / GER]
++DAMOLH33 „live/DJ“++
[Leporelo. / Zenith Recordings / SK] „LIVE/DJ“
++MILOS++
[Leporelo. / Radio_FM]
++SKANK++
[Notape / Radio_FM]

Leporelo_FM party

Zdroj: NuSpirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET