Leporelo začína s oslavami 15. výročia na scéne. A nie len tak hocijako…

Písal sa rok 2001 kedy sa úplne nová crew okolo DJov Milosa a Skanka podujala ešte v legendárnom U.Clube zorganizovať svoju prvú akciu. Odpalilo to super a Leporelo. je stále na scéne. A to nielen v kluboch, ale aj v rádiovom étery a s vlastným vydavateľstvom. Oslavy sa môžu začať.

A tie nebudú len tak hocijaké. Budú trvať celý rok a celé to vyvrcholí tento rok v septembri. Ale aj teraz v januári ponúkne Leporelo. všetkým fanúšikom kvalitného techna a house music výnimočného hosťa. Na scéne je už od roku 1998 kedy vydal prvú EP The Strip na značke Soma. Craig Morrison a Graeme Reedie tvoria legendarny Silicone Soul a práve Craig Morrison zahrá v Bratislave už 22. Januára na párty so staro-novým menom Leporelo.

2013-08-12-steckbrief-craig-morrison-silicone-soul

Na konte majú 4 albumy (…A Soul Thing, Staring Into Space, Save Our Souls, Silicone Soul), veľké množstvo EPs a ich tracky sa objavili na nespočetnom množstve kompilácií. Silicone Soul sú aj úspešní remixéri a zoznam ich remixov obsahuje mená ako Royksopp, Danny Howells, Slam, Eats Everything, Rodger Sanchez a mnohých ďalších. Väčšinu vlastných vecí vydali na legendárnom labely Soma a v roku 2003 založili aj vlastný label Darkroom Dubs.

V Bratislave sa teda chystá oslava elektronickej hudby ako sa patrí a ktorú vám Leporelo. prináša už 15. rok. Za domácich zahrajú PLUSplus a trojica Milos, SkankBaltazar. Vidíme sa!

LEPORELO_FM FB COVER_01

Leporelo.
22. Január 2016
Nu Spirit Club, Bratislava
Craig Richards – Silicone Soul (Soma / Darkroom Dubs)
Milos x Skank x Baltazar (Leporelo. / Rádio_FM)
PLUSplus (Durwacrew)
www.facebook.com/leporelolabel
www.facebook.com/leporelofm
www.facebook.com/milosthelosh
www.radiofm.sk
www.nuspirit.sk

Leporelo_22012016web

Zdroj: Leporelo_FM