Lenny predstavuje ďalší singel z posledného albumu Heartbreak Culture. Spieva o tom, kto je pre ňu Number 1

Minulý rok v septembri vydala Lenny doposiaľ svoj najrockovejší album vôbec – Heartbreak Culture, z ktorého sú stále úspešné hity ako „live. laugh. cry“, „Plastic Flowers“ alebo „Friends For Life“. V novembri Lenny so svojím najnovším albumom vystúpila naživo v O2 Universe a oznámila klubové turné Heartbreak Tour naprieč celou Českou republikou. Teraz Lenny vydáva autentický singel s názvom „No. 1“, ktorý rozpráva o kolízii partnerského vzťahu s kariérou úspešnej speváčky.

„No. 1 je jedna z ďalších covidových pesničiek, ktorá nejaký ten rok od pandémie ležala v šuflíku, než prišla správna chvíľa ju oprášiť,“ hovorí o pôvode nového singla Lenny. Na piesni sa okrem samotnej speváčky podieľal Chester Travis, ktorý dopomáhal aj s obľúbenými singlami „Home“ a „OVERDOSED“. „Pieseň potom produkoval tím okolo Isy Aziera, ktorý sa podpísal aj na podobe veľkej časti albumu Heartbreak Culture,“dodáva speváčka.

Charizmatická umelkyňa žije v dlhodobom vzťahu s raperom Marpom a ako sme u nej zvyknutí, jej životné skúsenosti sa premietajú do textov jej piesní. Inak tomu nie je ani pri singli „No. 1“. „Song má celkom jednoduchý, ale veľmi autentický námet. Rozprávam v ňom, že hudobný svet, konkrétne povolanie speváčky nie je úplne ideálnym východzím pre rozvoj funkčného vzťahu,“ zverila sa Lenny. „Dá sa povedať, že text je autobiografický, a tak s v ňom snažím povedať, koľko pre mňa môj vzťah znamená, a že sa ho budem snažiť zo všetkých síl uprednostniť pred úspechom,“ uzatvára niekoľkonásobná držiteľka Ceny Anděl, ktorá i tento rok zabojuje o ďalšiu sošku v kategórii Sólová interpretka.

Lenny – No. 1
STREAMINGOVÉ SLUŽBY
Lenny – No. 1
ISRC: CZUM72200797
Autoři: Lenny Filipova, Chester Travis
(P) 2022 Universal Music 

lennymusic.net
www.instagram.com/lennyfilipova/
www.facebook.com/lennymusicofficial
twitter.com/lennymusiccz

Zdroj: Universal Music s.r.o.