Leningrad Cowboys rozdivočia v decembri Prahu!

Finská kultovní kapela, která proslula především díky svému nezamìnitelnému zjevu a recesistické show, vystoupí 10. prosince v Kulturním centru Vltavská v Praze. Právì dnes startuje předprodej vstupenek na jejich koncert a tìšit se zajisté mùžete na vyčesané vlasy, pestré kostýmy a špičaté boty.
Leningraf Cowboys
Jedenáct leningradských kovbojù a dvì leningradské dámy v Praze představí své vùbec první studiové album, které je zasvìceno vlastní tvorbì. Deska Buena Vodka Social Club není podle slov kapely jen tak obyčejné album. Je to smìsice nìkolika žánrù, které jsou mixovány do obvyklých a jimi oblíbených témat jako vodka, traktory, rakety, ruský folklór nebo rock and roll.

Bìhem jejich více než dvacetileté hudební kariéry se kapela českému publiku představila celkem třikrát. Loni v létì vystoupili kovbojové na hudebním festivalu Sázavafest, v pražském klubu Roxy zahráli v zimì 2007 a v roce 2004 se představili v rámci festivalu United Islands of Prague.

Leningraf Cowboys

Společným jmenovatelem pro všechna jejich vystoupení je neuvìřitelná, nìkdy i nìkolikahodinová show, která dokáže po pár minutách diváky zcela uchvátit, ne-li rovnou totálnì odrovnat. Jakou show mají pro Česko připravenou napočtvrté, mùžeme jen hádat, ale jisté je, že uslyšíme nové i starší vlastní skladby, které budou doprovázené coververzemi rockových pecek od ZZ Top, Led Zeppelin, Rolling Stones, Boba Dylana, ale i Beatles. Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro za 600 Kč.

Více na www.inpromotion.cz

Zdroj: Madree promotion s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI:NET