Legendárny holandský label Blackout music prichádza už túto sobotu na Slovensko s masívnym line-upom! 

Už sobotu 30. marca 2019 sa uskutoční špeciálna noc organizovaná priamo členmi Black Sun Empire, na ktorú pozývajú výhradne len kvalitných hostí so zvukom im blízkym.

Holandsky projekt Black Sun Empire, ktorý nám drancuje ušné bubienky už od roku 1997 a stojí za celým vydavateľstvom Blackout music!

Ich hity Dawn of a Dark Day, Feed The Machine, Arrakis – to sú legendárne guľomety, které otvorili svet DnB nie jednomu vernému fanúšikovi a bez pochýb ich môžeme nazvať kráľmi neurofunku!

Na ich Slovenskú “noc” si prizvali svojho hudobného kolegu REDPILLa. Francúzsky producent, ktorý sa vďaka svojmu citu pre tvorbu hudby katapultoval na tie najprestížnejšie vydavateľstvá ako je Blackout alebo Eatbrain, kde jeho osobitný sound a cit pre aranžmá predstavuje do energickej tvorby!

Ďalším ťahúňom bude ruský projekt SYNERGY, ktorý je odrazom spojenia dvoch skvelých producentov SEGMENT & CONCEPT VISION. Vďaka ich dynamickému a ráznemu zvuku rýchlo prinieslo nezastaviteľnú vlnu rešpektu po celej Európe a Rusku a otvorilo DnB brány na popredných neurofunkových  labeloch.

Silný Blackout lineup doplní špeciálny hosť, jeden z najlepších DJov súčasnosti A.M.C, čo potvrdzuje aj každoročne umiestnienie v TOP3 prestížnej ankety Drum and Bass Arena Awards. 

Energia, nápaditosť a presnosť – aj tak sa dajú charakterizovať DROPY, ktoré nám naservíruje majster Djingu a majiteľ obľúbeného labelu Titan records!

Z Nemecka za námi pricestuje aj skvelý MC Ktyptomedic. Celú tuto parádu bude supportovať Kutlo, Kato, Beaty & Back3r.

Vonkajší stage sa bude niesť v rytme deepu, jump-upu, liquidfunku ale aj tvrdšej odnože DnB. Pod záštitou Stále.málo crew sa predstavia DJs: Exortt, Krystalized, Gash10, Nerph, OB1X, Satiate & Monss.

Okrem hudobných hviezd budú na Blackout Slovakia headlineri aj vo forme super akciových drinkov. Miešané nápoje v príznačných názvoch budú však “vystupovať” za skvelú cenu iba do 22:00.

Pre návštevníkov bude pripravený merchandise stánok Drumandbass wear,  wear, v ktorom nájdeš kopec vecí z ich kolekcie ale aj oficiálnym Blackout merch s ich klasickými motívmi!

Vstupenky na Blackout Slovakia sú v predaji v sieti ticketportal do soboty 16:00 alebo u partnerských predajcov a v kamenných obchodoch. Viac info na: http://www.trident.sk/blackout/

www.trident.sk
Event: https://www.facebook.com/events/297859097543962/

Zdroj: Trident