Legendárny drum&bass/dubstep producent Photek po prvý krat na Slovensku!

V sobotu 24. septembra 2011 sa v bratislavskom klube MMC predstaví anglický producent a DJ Photek, už niekoľko rokov žijúci a nahrávajúci v Los Angeles, v USA. Spoločnosť mu bude robit svojim dark dubstepom Brett Bigden aka Kryptic Minds (UK) či breakcorom nemec Fexomat.

Photek (UK/USA) pomáhal svojimi albumami Modus Operandi a Form and Function budovať zvuk drum&bassu. Mohli ste ho začuť aj pri pozeraní filmu The Animatrix, pre ktorý urobil soundtrack. Do Bratislavy príde predstaviť i tohtoročné EP Avalanche, pri ktorom sa zvukom posunul viac k dubstepu, no je na ňom badať jeho typické experimentovanie a objavovanie nových zvukov.

Ploek

Kryptic Minds (UK), známi jedným z najkvalitnejších dubstepových albumov vôbec, One Of Us (2009), zavítajú do Bratislavy predstaviť svoj tohtoročný počin, LP Can’t Sleep a ukážu nám, čo všetko sa dá stvoriť z jednoduchých hlbokých basových liniek.

Na párty v MMC predstavia svoje sety i bratislavskí The Global Optimistic, Asebest či prešovčan Teapot, ktorého ste si mohli vypočuť napríklad i na Wilsonicu.

Skoré ráno bude patriť jedinečnému breakcoru s prvkamu balkánu, ktorý bude mať na Slovensku v podaní Fexomata (DE) taktiež premiéru a roztancuje všetkých, ktorí budú ešte stáť na nohách.

FB

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET