Legendární techno veterán Cristian Varela již tuto sobotu 7.1. ve Stormu!

Festival Svojšice ve spolupráci se Storm Clubem přiváží do ČR legendárního DJe Cristiana Varelu, který vám tuto sobotu zahraje v rámci své evropské tour k 25. výročí své DJ kariéry! Kromě Cristiana vás čeká exkluzivní český support včetně Luccy. Těšte se na pořádnou techno jízdu!

Cristian Varela hraje velmi důležitou roli v historii elektronické hudby ve Španělsku. Stal se průkopníkem v různých aspektech, jako jsou první livesety, set up  4 gramofonů, účast na velkých akcích a festivalech, ale také založení techno labelu Varelive. Cristian se se svými tracky navíc podílí i na různých osvětových kampaních a akcích, jako např. bezpečnost silničního provozu, životní prostředí a jiné problémy planety atp. A to stále není všechno. Od roku 1986 se též věnuje skládání hudby pro film, divadlo i reklamu. Během všech těch let se mu podařilo najít dokonalou rovnováhu mezi jeho projekty ve studiu a životem mezinárodního DJe.

Díky svému umu a charismatu si získal bezpodmínečnou podporu legendy techno scénu – Carla Coxe, který s ním počítá rok co rok na jeho předních akcích. Cristian vystupoval na světových festivalech, jako jsou Ultra Music Festival Miami, Awakenings, Tomorrowland, Exit, I Love Techno, Creamfields a mnoho dalších. To je také důvod, proč jeho Radio Show vysílá 70 stanic ve 30 různých zemích.

Jeho nevyčerpatelná tvořivost ve studiu z něj dělá jednoho z nejplodnějších španělských umělců elektronické hudby, s více než 160 odkazy na velké nahrávací společnosti jako je Sony / BMG, Toolroom, Bedrock nebo Intec. Je také jedním z mála Beta testerů pro značky, jako je Pioneer nebo Roland, kteří spoléhají na jeho pokročilý úsudek a znalosti. Aby toho nebylo málo, Cristian se také od roku 1996 věnuje školním seminářům a pomáhá vyhledávat a školit mladé talenty.

Během jeho 25 leté kariéry byl oceněn více než 40 cenami médií a hudebního průmyslu. (Best DJ of the country, Best International Techno DJ, Best Techno Label, Best Track Techno, Best remix, Best International Album aj.)

 LINE UP 

21.00 NKYP
23.30 DŽEJÁR
01.00 LUCCA
02.00 CRISTIAN VARELA
04.00 KAISERSOZE
05.30 END

VSTUPENKY / TICKETS

předprodej 260 Kč (+ poplatek): https://storm-club.cz/varela_tickets na místě 300 Kč

◥ START 21:00 | KONEC 05:30 ◤ Více informací naleznete na Facebook události.

Zdroj: Storm Club Prague