Legendárna Hyperspace so Svenom Vathom!

Maďarská agentúra Deadcode Vás pozýva na ďalšie pokračovanie najväčšej techno party našich južných susedov, legendárnej Hyperspace, ktorá sa uskutoční v HungExpo aréne 14.apríla 2012. Na tomto špeciálnom vydaní Hyperspace sa ako vždy predstavia TOP dji a producenti hudobného sveta.

Tentokrát to bude Sven Väth (D), ktorý nie je len DJ a producent, ale aj módny návrhár, vlastník klubu či šéf vydavateľstva. Začiatok svojej kariéry začal písať pred 30 rokmi v legendárnom klube Dorian Gray a to už je čo povedať na tohto takmer 50 ročného pána.

Sven Vaeth

A kto iný by mal ukázať o čom je pravé techno, ako Portugalčan vystupujúci prevažne LIVE. Majiteľ labelu Kombination Research a Alpha recordings, osobný zvukár Derricka Maya, koproducent Luka Slatera alebo Joey Beltrama, ktorý spolupracoval s menami ako sú John Lydon (Sex Pistols), Robert Plant (Led Zeppelin), Wild Bunch (Nellyhopper & Massive Attack). Jeho veľmi prepracovaný live projekt zahàňa temné techno so štipkou elektra – Cisco Ferreira aka THE ADVENT live!

The Advent

Len Faki, ktorý doplňuje našlapaný line up, je uznávaný dj a úspešný producent, jeho domovská scéna je v Berlíne a skladby, ktoré vyšli z jeho štúdia, môžete počuť v setoch takých legiend, ako je Richie Hawtin, Carl Cox, Svan Vath a ďalší.

Len Faki

Ďalšie želiezko v ohni je Alan Fitzpatrick ktorého ste mohli prednedávnom počuť na party Anitia v Boby centre. Jeho sound sám Alan špecifikoval svoj sound ako ťažkotonážne techno.

Alan Fitzpatrick

Ani tento krát nebudú chýbať rezitenti Hyperspace Dj’s ako Hot X, Igor Durgden a Coyote.

Okrem gigantickej laserovej show a krištáľovo čistého zvuku, ktorými je HYPERSPACE preslávený, vám dokonalý zážitok pripravia VJ Projekcie tej najvyššej kvality.


14 – APRÍL 2012 – HYPERSPACE 2012
HUNGEXPO „B“ ARENA, BUDAPEST
adresa: 1101 Budapest, Albertirsai
doors open: 19:00, start: 20:00, end: 08:00
info: 00 36 30 30 30 220
SVEN VÄTH ( D )
LEN FAKI ( D )
THE ADVENT live! ( UK )
ALAN FITZPATRICK ( UK )
HOT X ( H )
 IGOR DO’URDEN ( H )
COYOTE ( H )
www.hyperspace.co.hu
www.deadcode.hu

Hyperspace 2012

Zdroj: Hyperspace 2012
Publikoval: Redakcia GREGI.NET