Legenda Modern Talking si vybrala predskokana do LUCERNY: Martina Haricha!

Necelé tri roky po Československej Superstar, v ktorej zažiaril, má za sebou stovky koncertov a tisícky fanúšikov na Slovensku i v Čechách.

K tomu ešte navyše množstvo singlov, videoklipov a dva štúdiové albumy. Do biografie Martina Haricha už zajtra pribudne ďalší úspech – koncert v pražskej Lucerne na spoločnom pódiu s legendou Modern Talking!

vlcsnap-2013-08-07-00h24m15s212

Tvrdá práca sa mu vypláca. Zatiaľ čo Martin Harich so svojou kapelou neustále jazdí z koncertu na koncert, a vo voľných chvíľach nahráva skladby na nové albumy, jeho živelnosť a nadanie preniká do očí i uší stále širšieho publika. Najnovším dôkazom je lukratívna pozvánka z Čiech, aby odohral koncert v pražskej Lucerne. So svojou sprievodnou kapelou Musitany Hope si zahrá už zajtra na veľkom pódiu ako predskokan nemeckej skupiny Modern Talking, resp. jej súčasnej podoby, ktorú tvorí člen zakladajúcej dvojice Thomas Anders s kapelou. Po Celeste Buckingham, ktorá vlani vystúpila v bratislavskej Inchebe ako predskokanka Seala, sa tak Martin stane ďalším finalistom zo svojho ročníka SuperStar, ktorý zaujal zahraničnú hviezdu natoľko, že si z ponúkaných predkapiel vybrala práve jeho.

Ako spevák priznáva, hoci Modern Talking, ktorý nedávno vystúpil i v Bratislave, nie je hudobný žáner, ktorým by sa uberal, či hudba, ktorú by deň čo deň počúval, napriek tomu neváhal a ponuku prijal. To, že bude predskokanom hviezdy 80-tych rokov, si úprimne váži. Navyše sa teší, že si zaspieva pred obrovským publikom v legendárnej Lucerne. „Celá kapela to vzala ako výzvu,“ rozpráva Martinov otec a manažér Ladislav Harich. „Hoci Modern Talking nie je presne to, čo máme radi a počúvame, povedali sme si, že ideme do toho,“ dodáva na margo nečakanej no príjemnej ponuky od organizátorov koncertu. „Možno ľuďom, ktorí počúvajú hudbu 80. rokov, sa zapáči aj Martinova tvorba,“ verí, a napokon dodáva, že v Prahe Martin ešte pár dní pobudne, keďže vzápätí ho čaká  vystúpenie na česko-slovenskom finále súťaže krásy Miss Full of Beauty i akustický koncert v pražskej Retro Music Hall.

banner.sm

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Tomáš Timko