Legenda Deicide príde zničiť Košice!

Už dnes sa predstaví v Košiciach deathmetalová skupina Deicide, ktorá bola od svojich počiatkov priekopníkom originálneho a brutálneho zvuku spojeného s flodirskou death metalovou scénou už od roku 1987. So sebou privezú ako support skupiny Belphegor, Hour of Penance a The Amen Ta.

Skupina Deicide si našla milióny fanúšikov po celom svete pre svoju technickú a napriek tomu brutálnu hru na hudobné nástroje, rovnako ako zvesti, ktoré ich obklopovali. Vydali deväť ohromujúcich albumov, ktoré zmenili tvár extrémnej hudby. Posolstvo Glena Bentona a neúnavnosť Steva Asheima sa ukázalo neskôr ako základné jadro kapely. V roku 2000 otriasli kapelou personálne zmeny, kedy kapelu opustili bratia Hoffmanovci a boli nahradený dvojicou Jack Owen (Cannibal Corpse) a Ralph Santolla (Death, Obituary, Iced Earth). Kapela vypustila do sveta svoj desiaty album pod krídlami Century Media. Názov „To Hell with God“ jednoznačne hovorí, že je anti – kresťanský. Avšak po vyše dvadsiatich rokoch hrania piesní ako “Fuck Your God”, “Kill the Christian” a “Behead the Prophet” to je celkom zrejmé, že títo satanskí oddaní stúpenci budú pokračovať v šírení ich posolstva nenávisti a zla na masy. DEICIDE sú späť a silnejší ako inokedy!


„Chceme odkázať všetkým európskym fanúšikom, že na nadchádzajúce tour sa veľmi tešíme a sme potešení, že Vám môžeme zahrať niečo z nového albumu… Prídeme, všetci promotéri, ktorí máte obavy môžete relaxovať…Prídeme všetko zničiť!,“ odkazuje svojim európskym fanúšikom líder skupiny Glen Benton.

BELPHEGOR vyrážajú znovu na tour. Ide o ich tretie koncertné turné na podporu nového albumu „Blood Magick Necromance“. Kapela vyrástla na ikonu pokiaľ ide o supreme death/black umenie. Od doby kedy vyšiel dnes už legendárny opus „The Last Supper“ v roku 1995, kapela napredovala po technickej aj textovej stránke smerom na vrchol. Po vydaní album „Walpurgis Rites – Hexenwahn” v roku 2009, BELPHEGOR sú späť s ich štvrtým majstrovským dielom pod krídlami Nuclear Blast Records. „Blood Magick Necromance“, opus naplnený až po okraj temnými a hriešnymi skladbami zobrazuje kapelu na vrchole ich kariéry. Ich nové skladby sú brutálne, elegantné a epické. „Sláva všetkým slovenským metalovým démonom. Tešíme sa na tento pekelný kláštor. Buďte pripravený na Death / Black chaos,“ odkazuje fanúšikom gitarista Helmuth. Na produkcii a zvuku celého albumu sa podieľal legendárny Peter Tägtren zo štúdia Wizard a hlava kapely HYPOCRISY. Obal vytvorili dvaja slávny rakúsky umelci : Helmut Wolech ( fetiš fotograf a bývalý zakladateľ Mortician) a Joachim Luetke pre magickú grafiku a obal.

Ako predkapely sa predstavia HOUR OF PENANCE a THE AMENTA . Taliani HOUR OF PENANCE budú prezentovať svoj aktuálny album z konca minulého roka, ktorý vyšiel u vydavateľstva Unique Leader. Album nesie názov „Paradogma“. Protinožci z Austrálie THE AMENTA nám predvedú svoj experimentálny death/black metal. Kapela ide tour ku svojému aktuálnemu EP „VO1D“.

Lístky sú v predpredaji za 20 eur v sieti Ticketportal.
FB udalosť: www.facebook.com/event.php?eid=203184613031048

koncert

Zdroj: EPL Agency
Publikoval: Redakcia GREGI.NET