Le Grande House pod holým nebom s výraznou osobnosťou českého DJingu!

Dvojnásobný držiteľ ocenenia Dance Awards ako najlepší DJ roka a výhradný producent hudobnej produkcie pre české zastúpenie módnej show značky „Diesel“. Michael Burian má na svojom konte množstvo úspechov a vydaných skladieb. Pravidelne vystupuje na najznámejších podujatiach ako Loveparade, Cream Ibiza, Miami Winter Conference, Tiesto a PVD world tour.

Tento krát sa predstaví na podujatí Le Grande House, ktoré od roku 2007 prináša ľuďom novú dimenziu zábavy doma aj v zahraničí. Na svojom konte má už vyše 200 pokračovaní a úspešnou organizáciou si získalo množstvo fanúšikov, kde medzi obľúbené patrí aj každoročný festival Zlate Piesky Open Air.

Po boku českej hviezdy sa predstavia aj Charlie Clubber a Laddy M. Táto sympatická dvojica má za sebou hrania vo svetových kluboch Amnesia Ibiza, Ministry of Sound v Londýne a Hurgade a mnoho ďalších.

Charlie Clubber zaznamenal najvýraznejší úspech v lete 2010, kedy španielske vydavateľstvo vydalo na originál CD kompilácií Amnesia Ibiza skladbu s názvom Party Shaker čo výrazne ovplyvnilo jeho kariéru. Dôsledkom toho Charlie Clubber, ako vôbec prvý Slovák hral v klube Amnesia na Ibize.

Podobný úspech zaznamenala aj Laddy M ktorá okrem tohto ostrova s hudbou precestovala krajiny ako Egypt, Cyprus, Anglicko, Poľsko a Česko. Od roku 2009 ju radíme medzi najúspešnejšie ženy DJky na Slovensku.

Line up doplní mladá krv Mairee & BPM. Dvojica ktorá si svojou nespútanou zábavou za mix pultom získava srdcia stoviek fanúšikov. O špeciálne vizuálne efekty sa postarajú profesionálny artisti, DUO ARATRON ASPIS svojou light & pyro show.

Predpredaj vstupeniek v sieti ticketportal:
Normal: 5€
VIP: 20€ /v cene je zahrnutý catering

Burian

Zdroj: Charlie Clubbers
Publikoval: Redakcia GREGI.NET