Láska, neha aj bolesť. Pozrite si video k novej skladbe Richarda Autnera a Nely Pociskovej

Singel Richarda Autnera a Nely Pociskovej Len nám dvom sa krátko po svojej premiére dočkal videoklipu. Natáčalo sa v polovici mája v sále Činohry Slovenského národného divadla a výsledkom je vyše štvorminútové video, ktoré rozpráva príbeh o bolesti z rozchodu, no zároveň prináša nostalgiu za peknými spoločnými chvíľami bývalých partnerov.

Tvorcovia videoklipu, Laci Pálmai a Zuzka Šmatláková, sa zhodujú na slovíčku „neha“, ktoré charakterizuje ich zámer: „Nechceli sme z toho robiť úplne tragický videoklip, snažili sme sa dať dôraz na to pekné, čo ľudia spolu zažívajú vo vzťahu, na lásku, intimitu, nehu. A je pravda, že o čo silnejšie sú takéto momenty, o to viac potom rozchod bolí. Takže pre nás bolo dôležité stavať na tomto kontraste. Rišo a Nelka sú nielen skvelí speváci, ale aj skvelí herci, ktorí sa jednotlivých scén zhostili profesionálne, no zároveň sme im zadali rôzne hry a snímali sme ich prirodzené reakcie, ktoré sa taktiež dostali do finálneho strihu.“

Richarda a Nelu s tvorcami klipu spojil spoločný kamarát Marek Žilinec, bubeník, ktorý má s oboma stranami hudobné a divadelné spolupráce a zároveň vznik videoklipu spolu s Richardom Autnerom inicioval. Celé natáčanie sa preto nieslo vo veľmi priateľskom duchu.

Skladba Len nám dvom je prvým zverejneným singlom z pripravovaného druhého albumu Richarda Autnera, ktorý vyjde vo vydavateľstve Slnko Records. Autorom hudby je Richard a text napísali spoločne s Nelou. Obidvaja všestranne talentovaní umelci sa zhodujú, že ich tvorivá spolupráca bude mať zrejme ďalšie pokračovanie.

Richard Autner, Nela Pocisková – Len nám dvom (video): https://youtu.be/j1SWFoeaQus
Richard Autner, Nela Pocisková – Len nám dvom (streamovacie služby): https://slnko.lnk.to/LenNamDvom
Viac o Richardovi Autnerovi: https://www.slnkorecords.sk/richard-autner
Viac o Nele Pociskovej: https://www.nelapociskova.com/

Zdroj: Slnko Records