Lara Fabian prichádza do Prahy!

Dne 12. března 2012 zažije hlavní mìsto Praha jedinečný koncert frankofonní zpìvačky Lary Fabian. V síni Obecního domu, v samém centru Prahy, se ve spolupráci s Hospodářskou komorou České republiky uskuteční koncert s velmi omezenou kapacitou míst. Zpìvačka Lara Fabian se představí českému publiku vùbec poprvé, za to však s velkou parádou. Organizátoři koncertu poskytli do předprodeje pouze 1 400 vstupenek.


„Je nám ctí přivézt českým divákùm svìtovì známou divu, která zpívá převážnì francouzsky, a přitom si vydobyla popularitu i v jiných zemích svìta,“ říká organizátor koncertu Jiří Pokorný z pořadatelské agentury Fuel.

Lara Fabian

Koncert v Praze je součástí velkého evropského turné této zpìvačky. Scéna koncertního stage se bude nést v romantickém duchu, kde součástí pódia bude také červená designová sedačka od spolupořadatelské firmy CozyConcept.cz. Úžasná zpìvačka s obrovským hlasovým rozsahem patří mezi nejlepší frankofonní zpìvačky současnosti. Mezi její pìvecké úspìchy se řadí duety s Philem Collinsem, Céline Dion nebo titulní písnì nazpívané k filmùm amerického režiséra Stevena Spielberga. Mezi její nejvìtší hity patří písnì „Je Suis Malade“ a „Je T’Aime“, které oblétly doslova celý svìt.

Vstupenky na koncert Lary Fabian mùžete zakoupit v předprodejní síti společnosti TicketPro.

Lara Fabian, pùvodním jménem Lara Crokaert, se narodila 9. ledna 1970 v Belgii. Je známá pro svou charakteristickou práci s hlasem. Zpívá francouzsky, italsky, španìlsky a kromì angličtiny hovoří všemi jazyky plynnì. Nazpívala též skladby v portugalštinì. V roce 1988 vydala nìmeckou verzi písnì „Croire“ („Glaub“), a to i přesto, že ani jedním z tìchto dvou jazykù nehovoří. Prodala přes 12 milionù nosičù a nahrávací společnosti spolu s nìkterými médii o ní hovoří jako o nové Céline Dion. V roce 1994 se stala kanadskou občankou, momentálnì žije převážnì v Montrealu.

Více informací naleznete na oficiálním českém Facebooku Lary Fabian nebo na oficiálních webových stránkách umìlkynì – www.larafabian.com.

Lara Fabian

Zdroj: Cozy Concept
Publikoval: Redakcia GREGI.NET