Lana Del Rey má nový singel – a opäť je to hudobný skvost!

Speváčka Lana Del Rey chŕli jednu novinku za druhou. Tá najnovšia je filmová a pripravuje pôdu asi najočakávanejšiemu soundtracku tohoto roku!

Už v polovici mája sa do kín dostane film “Velký Gatsby“ režiséra Baze Luhrmanna, v ktorom mimo iného zažiari Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan alebo Tobey Maguire. A tak isto hviezdny bude aj soundtrack, ktorý vyjde tak isto v polovičke mája a ponúkne pesničky od Fergie, Florence And The Machine, will.i.ama alebo Lany Del Rey…

A práve posledná menovaná bola vybraná, aby jej pesnička “Young And Beautiful“ bola tou, ktorá odštartuje ako film, tak aj doprovodný soundtrack. Voľba Lany bola jasnou trefou do čierneho, pretože jej nový singel opätovne potvrdzuje jej spevácke kvality a  túto skvelú speváčku predstavuje z doposiaľ najjemnejšej stránky.

Lana Del Rey prichádza do slovenských rádií s jej fantastickým novým singlom “Young And Beautiful“, filmovou pesničkou nového trháku “Velký Gatsby“!

Lana Del Rey – Young And Beautiful
Autori: Lana Del Rey, Rick Nowels
ISRC: GBUM71301823
(P) 2013 Lana Del Rey, under exclusive licence to Polydor Ltd. (UK). Under exclusive licence to Interscope Records in the USA
https://www.lanadelrey.com
https://www.facebook.com/lanadelrey

Zdroj: Universal Music s.r.o.