La Phaze sa na svojom turné zastaví v Prahe!

Po dvou letech se k nám opìt vrací francouzští La Phaze. Naposledy jsme si tyto zakladatele stylu pungle mohli poslechnout na Mighty Sounds v roce 2010, nìkteří se na nì možná pamatují z Rock For People (2007). O žánru, který tahle parta vymyslela, by se dalo říct: „Pungle je nìco mezi synem Dicka Dalea a synovcem Prodigy, kteří kráčí ve stopách The Clash“.

La Phaze

Kapela existuje už 12 let a v tìchto dnech se vydává na evropské turné, na kterém představí nové, v pořadí už čtvrté album „Psalms and Revolution“ (Žalmy a revoluce). Svižná smìs rock´n´rollu, jungle, taneční až popové melodie spolu s výrazným rytmem a kytarovými riffy určitì nenechají nikoho v klidu.

Nano

Na koncertì, který se koná ve smíchovském klubu Futurum v nedìli 18. března od 20.30 hodin, jako předkapela zahraje skupina Nano. Kapela se dala dohromady v roce 2010 a mezi jejími členy mùžete najít zpìvačku Basta Fidel Marquet, ex-frontmana Panamy Hadžiho, ex-basistu z Prague Ska Conspiracy Kvìtáka a bubeníka Matouše z Pinking Shears. Smetou vás energickými tóny, kombinujícími nejrùznìjší kytarové i elektronické hudební vlivy, a neotřelým soudem.

Lístky v předprodeji v Lucerna Music Baru 150kč, Ticketpro a Ticketstream 170kč, na místì 240kč.

La Phaze

Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET