La Bella Vida sa lúči s letom!

La Bella Vida, mejdany pod širým nebem plné eklektické elektroniky na Kampě u Vltavy, pokračují letošní třetí edicí. Startuje se v sobotu 25. srpna úderem třetí hodiny odpolední a končí kolem desáté večer. Vstup je, jak už je u Kampa mejdanů zvykem, po celý den zdarma.

„Nechceme k akci psát klasickou tiskovku, protože to v našich končinách většinou znamená takové to obligátní mega zveličování holého faktu, že ten či ona dotyční mají prostě rádi hudbu a rádi ji pouští ostatním lidem,“ vzkázal nám jeden z organizátorů vltavského mejdla, Milan Kroutil.

Místo otřepaných frází si tedy alespoň v rychlosti představíme lineupové osazenstvo.

TOM HOLIČ-live – Parádní výběr hudby, mašinky, zpěv, dobrá nálada, Brno, Sklenick, Fléda, https://www.youtube.com/watch?v=kzlbKLZZ0vI&feature=related.

SPACEBOSS – Horlivý propagátor zajímavé hudby. Člověk, který pravidelně rok co rok prohlašuje, že tento rok už fakt naposledy zaplatil hosting spaceboss.net. A my mu to nikdy nevěříme a doufáme, že i další rok bude přinášet fajnovosti ze světa EDM.

LUKÁŠ MIČKA – Praha, deep house, Just Like That, novopečený taťka a velký troufalec, který si dovolil v roce 2012 založit vinylový label! Ale pozor, label jede, tracky se pravidelně objevují v topkách mnoha DJů. Těšte se na sound of JLT a VISKY Rec.

EVA PORATING – un/ordinary girl playing un/ordinary music. Muah slečna, která má výběrem hudby trochu náskok před konzervativním českým publikem.

AWACS a Milan Kroutil – Dvě hoďky deepu s občasnými výlety k bass music.

Hrát se bude na ikonickém Funktion-One zvuku, který na akci zapůjčilo DIKY ViceAudio.

La Bella Vida 3
25. srpna 2012, 15-22 hod
Malostranské nábřeží 3, Praha
15.00-17.00 Awacs vs. Milan Kroutil
17.00-18.00 Spaceboss
18.00-19.30 Lukas Micka
19.30-20.30 Tom Holič (live)
20.30-22.00 Eva Porating

Zdroj: Organizátor