Kylie Minogue nahrala svoju najlepšiu platňu!

Speváčka Kylie Minogue prekvapila akustickými verziami svojich hitov! Austrálska pop-diva vydala 29.10.2012 album The Abbey Road Sessions.

Ako názov chystaného albumu napovedá, jedná sa o záznam zriadený počas ojedinelej príležitosti v štúdiach Abbey Road. Priaznivci populárnej speváčky sa majú vskutku na čo tešiť – nahrávalo sa so živou kapelou a kompletným orchestrom. V piesni Where The Wild Roses Grow sa ku Kylie dokonca pridal aj Nick Cave. Album prinesie 16 skladieb vrátane hitov The Locomotion, I should Be So Lucky, Can´t Get You Out Of My Head, Slow alebo All the Lovers. A ponúka naozaj zaujímavý pohľad na tvorbu jednej z najsledovanejších speváčiek posledného desaťročia. Niektoré piesne sa totiž dočkali nečakaných úprav. Akustická verzia The Locomotion poslucháčov zavedie do päťdesiatych rokov, Hand On Your Heart je zase tak troche výletom do sveta country&western hudby. Kylie v štúdiu naviac naspievala aj úplne novú pesničku Flower.

Ako znejú prvé ohlasy, Kylie bola pri nahrávaní v skvelej forme. V striedmo naaranžovaných skladbách dokonale vynikne jej hlas, na povrch sa dostávajú emócie , ktoré pri popovej a elektronickej produkcii nemusia byť vždy tak silno zreteľné. Podľa britských médií ešte nikdy neznela Kylie tak dobre ako teraz. V najslávnejšom štúdiu na svete teda vznikla ďalšia jedinečná nahrávka!

Album The Abbey Road Sessions je súčasťou kampane K25, ktorá pripomína 25 rokov od chvíle , keď Kylie Minogue vstúpila na hudobnú scénu.

Na otázku, ako môžu staršie diskohity a novšie piesne austrálskej popovej divy znieť, keď ich nahraje živá kapela a veľký orchester, je jediná odpoveď: skvele!

Zdroj: EMI Slovak Republic