Kultovní čtvrtky v Radosti slaví už 13 let ve hře. Doraž na výroční FX Bounce!

Je to tak, jeden ze zásadních pražských klubových pojmů FX Bounce! slaví už třináctou sezónu úspěšné série mejdanů, která každý čtvrtek láká stovky lidí do klubu Radost FX v centru hlavního města.

Jedinečná atmosféra, stylové prostředí, fresh drinky a TOP DJs, to jsou charakteristické rysy, dohromady tvořící nenahraditelný “koktejl” s názvem FX Bounce!

Víkend začíná ve čtvrtek v Radosti

Kdo z nás někdy nebyl v pražské Radosti FX? Kromě toho, že tam točila klip třeba Rihanna a v 90. letech jste mohli zažít parties pod taktovkou jmen jako Carl Cox či Paul Van Dyk, se jedná o jeden z vůbec prvních českých klubů, kde byla po revoluci možnost poslechnout si moderní elektronickou hudbu. Na afterparty do Bělehradské ulice pak zavítali v nedávno době například i Rae Sremmurd nebo 6ix9ine.

Od roku 2005 se v rámci FX Bounce za gramofony vystřídala pěkná řádka předních domácích i zahraničních “urban” DJs, což během letošních 13. narozenin potvrdí i všem návštěvníkům dobře známí rezidenti v sestavě Kwé, Noir a Saybon.

Oslava letos padnula na datum 20. září, takže s kým se vidíme na jubilejní FX Bounce v Raduně?! Začínáme klasicky ve 23:00 a končíme jak jinak než v 05:00.

FX BOUNCE 13th ANNIVERSARY!
Weekend starts every Thursday at Radost FX!
START: 23:00
END: 05:00
ENTRY: girls free entry till midnight
FB EVENT: https://bit.ly/FXBounce13thAnniversary
WEB: https://radostfx.cz

Zdroj: TS