Kuko z Horkýže slíže sa odviazal – striptíz na pódiu!

Spevák populárnej skupiny zaskočil fanúšikov, keď sa pred nimi na úvodnom koncerte turné v Handlovej objavil takmer nahý. Čo-to zakrývali iba tesné plavky…

Zdá sa, že pre hlasy občanov sú ochotní spraviť všetko! Na prvom z „predvolebných mítingov“ Hudobnej strany pre každého (HSPK), ktoré sú krycím názvom februárového turné tria kapiel Horkýže slíže, Polemic, Konflikt a ich hosťa z Čiech skupiny Sto zvířat vytasili hlavní aktéri zbrane najťažšieho kalibru.

HSPK striptíz

Známy spevák Horkýže slíže Kuko sa dokonca neváhal viackrát publiku ukázať tak, ako ho stvorila sama príroda. Na sebe mal iba farebné napasované plavky, navyše prekvapil viacerými „tetovaniami“. Potenciálni „voliči“ HSPK najmä v prvých radoch však čoskoro odhalili, že ide len o kresby na koži čiernou fixkou. Napriek tomu jeho zaujímavú vsuvku, pri ktorej mu vypomáhali aj chlapci z Konfliktu, ocenili mohutným aplauzom…

Zaplnená športová hala v Handlovej sa na prvom koncerte HSPK výborne bavila, účinkujúci popri hraní nešetrili ani iróniou na adresu politických špičiek. „Ako každá správna strana, aj my vám vieme sľúbiť všetko,“ ozvalo sa z pódia hneď v úvode večera. „A keď si nás zvolíte, presadíme posunutie nočného pokoja a pivo sa bude predávať po 10 centov,“ dostal divákov do varu netradičnými prísľubmi frontman skupiny Konflikt Jury.

HSPK striptíz

Potom už svoju šou naplno rozbalil Polemic, ktorý zaradil do playlistu aj niektoré staršie single a potešil i mixom vlastných hitov pripraveným špeciálne pre rozbiehajúce sa turné. Vyznávači veselého SKA štýlu sa na pódiu objavili aj počas koncertu Horkýže slíže, nitrianskych rockerov sprevádzali pri dvoch piesňach.

Úvodný „míting“ HSPK však neprebehol úplne bez komplikácií, organizátorom dala poriadne zabrať najmä treskúca zima. Pri mínus 20 stupňoch vonku zamàzala nafta v generátore elektrickej energie, čo spôsobilo dvakrát počas večera vypadok prúdu. Problém sa, našťastie, podarilo rýchlo vyriešiť a fanúšikovia si mohli vychutnať efektné vyvrcholenie večera v znamení pyrotechnickej šou à la Rammstein. Pohyblivú scénu a veľkolepé svietenie si užívali aj aktéri na pódiu, Horkýže slíže ako bonus pridali robota v životnej veľkosti, ktorého nesmelé tanečné kroky pobavili publikum.

HSPK

Včera sa nádejné „politické hnutie“ predstavilo v Šali, šnúra bude pokračovať v Liptovskom Mikuláši (10. 2.), Považskej Bystrici (11. 2.), Bardejove (17. 2.), Humennom (18. 2.), Nitre (24. 2.) a Dubnici nad Váhom (25. 2.). Všetky koncerty sa začínajú zhodne o 18.00 hod., lístky v hodnote 7 eur sú dostupné v predpredaji v sieti Ticketportal.

PREDVOLEBNÉ MÍTINGY HSPK:
03.02.2012 o 18:00h. Handlová – Športová hala Handlová
04.02.2012 o 18:00h. Šaľa –  Mestská športová hala
10.02.2012 o 18:00h. Liptovský Mikuláš – Liptov Aréna
11.02.2012 o 18:00h. Považská Bystrica – Mestská športová hala
17.02.2012 o 18:00h. Bardejov – Mestská športová hala
18.02.2012 o 18:00h. Humenné – Mestská športová hala
24.02.2012 o 18:00h. Nitra – Mestská hala Nitra – Klokočina
25.02.2012 o 18:00h. Dubnica nad Váhom –Športová hala
HSPK

Zdroj: Agentúra DUNA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET