Kubánska noc: 25. mája v KC Dunaj!

Hudobné lúče, ktoré pošteklia tanečný temperament! Vykúpte sa vo vášnivých rytmoch, ktoré sa budú vlniť v štýle salsy, rumby, merengue, latinojazzu, reggaetonu alebo cha cha cha. Ako v klipe slávnej Buena Vista Social Club sa budeme cítiť na koncerte kapely Los Rumberos Cuarteto a autentickú kubánsku hudbu nám prinesú DJi El Chocolino a Emeterio.

Los Rumberos Cuarteto (CZ) je štvorica zo skupiny hudobníkov, ktorí servírujú salsu v poriadnom, orchestrálnom prevedení. Ich poctivá rytmika založená na početnej perkusnej sekcii spoločne s dychmi v profesionálnych aranžmánoch zaručujú jedinečný zážitok nabitý energiou a dobrou náladou. Los Rumberos Salsa Orchestra má na svojom konte celý zástup úspechov ako napríklad prvý český salsový album alebo predskakovanie Buena Vista Social Club.

El Chocolino je kubánsky DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

Emeterio je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

25. 5. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 7€
KC Dunaj
FB event: https://www.facebook.com/events/2109735419104135/

Zdroj: KC Dunaj