Ku Korben Dallas a Katarzii sa v Trenčíne pridá aj Martin Valihora.

Prvú časť jarného klubového turné majú Korben Dallas za sebou. Naplnili kluby v Trnave, Martine či Zvolene, a teraz sa pripravujú na druhú, aprílovú polovicu šnúry.

Korben Dallas 2015

“Toto je asi najkrajšie turné, ktoré hráme. Ľudia na koncertoch spievajú s Jurom a veľmi milo nás prekvapilo, že si spievajú aj naše menej známe piesne,” hovorí bubeník Korben Dallas Ozo Guttler. “Takisto vekové katégórie našich poslucháčov nás príjemne prekvapujú. Na každom koncerte sú okrem študentov a mladých ľudí aj rodičia s deťmi a seniori. Máme z toho veľkú radosť,” dodáva Guttler.

Najbližšou zástavkou turné bude už túto sobotu 2. apríla trenčiansky Piano Club, kde sa ako špeciálny hosť predstaví pesničkárka Katarzia. Novinkou je, že Katarziu bude na koncerte doprevádzať najúspešnejší slovenský bubeník Martin Valihora.

Martin Valihora

“S Martinom spolupracujem na príprave môjho nového albumu,” hovorí speváčka. “Rozhodli sme sa, že si spoločné hranie vyskúšame aj naživo, a premiéra bude v Trenčíne.” Katarziin druhý album by mal pod názvom Agnostika vyjsť v septembri tohto roku.

Okrem Trenčína sa rôzni špeciálni hostia predstavia aj na iných aprílových koncertoch Korben Dallas. V bratislavskom Ateliéri Babylon sa fanúšikovia môžu tešiť na česko-slovenské duo Monikino Kino, vo Vrábľoch ako predkapela vystúpi Martina Javor, a na brnenskej Fléde bude hrať česká alternatívno-akustická dvojica Kieslowski.

Katarzia

Vstupenky na koncerty v Bratislave a Trenčíne sa dajú kúpiť v sieťach Ticketportal a Predpredaj.sk. Lístky na ostatné koncerty sa predávajú v jednotlivých kluboch.

Aprílové termíny jarného turné Korben Dallas:

2. 4. Trenčín, Piano Club (+ Katarzia a Martin Valihora)
7. 4. Bratislava, Ateliér Babylon (+ Monikino Kino)
8. 4. Brezno, Bombura
9. 4. Lučenec, Tančiareň a pivovar Franz
13. 4. Vráble, Kino Tatra (+ Martina Javor)
21. 4. Brno, Fléda (+ Kieslowski)
22. a 23. 4. Praha, Jazz Dock

Korben Dallas vizual turne

Zdroj: Matúš Németh, manažér Korben Dallas