KU.BA TALKS #2: Bratislava – mesto kultúry?

Pokračovanie série verejných diskusií o kultúre a meste.  Ako vyzerá a ako môže vyzerať kultúrny život v hlavnom meste? Kde sme a kam sa chceme dostať?

Akú má Bratislava víziu v oblasti kultúry? Čím sa inšpirovať a čo urobiť pre udržanie a rozvoj kultúrnych aktivít? Diskutovať prídu zástupcovia samosprávy, akademickej aj kultúrnej scény.

hostia
Iveta Plšeková / viceprimátorka Bratislavy zodpovedná za oblasť kultúry
Kateřina Vojtíšková / Sociologický ústav AV ČR
Slávo Krekovič / A4 – priestor pre súčasnú kultúru
Blaho Uhlár / Divadlo Stoka

moderuje
Michal Hvorecký

realizuje
A4 – asociácia združení pre súčasnú kultúru
www.a4.sk

Viac informácií o projekte na www.kulturnabratislava.sk.

KU.BA TALKS #2Bratislava – mesto kultúry?
28.4.2015 / 17.30 / diskusia / A4 – priestor pre súčasnú kultúru

KU.BA / Kultúrna Bratislava je otvorená platforma občianskych kultúrnych a umeleckých iniciatív a nezávislých profesionálov, ktorí pôsobia v oblasti živej kultúry na území Bratislavy a ktorí majú záujem na kultúrnom rozvoji mesta. Platforma vznikla v januári 2015 s cieľom prepojiť aktérov na umeleckej a kultúrnej scéne mimo zriaďovateľskej pôsobnosti štátu či samosprávy (na tzv. nezriaďovanej scéne), rozvíjať vzájomnú spoluprácu, zastupovať spoločné záujmy a vyvíjať aktivity smerujúce k zlepšovaniu podmienok a dlhodobej udržateľnosti pre rozvoj profesionálnych občianskych kultúrnych aktivít v hlavnom meste Slovenska. Zámerom platformy je tiež informovanie verejnosti o aktivitách a význame nezriaďovanej kultúrnej scény a partnerská komunikácia so zástupcami samosprávy pri tvorbe kultúrnych politík.

mail_up

Zdroj: KU.BA