Ktorý hit je váš najobľúbenejší? Vokálna skupina For You vydáva prierez najlepších hitov nultýchrokov, ktoré zaspievali bez hudobných nástrojov – iba hlasmi.

For You predstavuje novú skladbu Best of Slovak pop 2000 – 2009 (Antológia III), ktorou sa na chvíľkuprenesiete do začiatku storočia.

„Chceli sme sa dať dokopy najväčšie hity tohto desaťročia (2000-2009) a dať tomu náš typický rukopis. Myslím, že mnohých poteší takýto prehľad a niektorých aj prekvapí, čo všetko dokážu urobiť piati ľudia a ešte bez hudobných nástrojov.“ hovorí Milan Masiarik, ktorý úseky skladieb zaranžoval do podoby jednej skladby.

Mix krátkych úsekov známych slovenských piesní voľne nadväzuje na predchádzajúci výber – AntológiaI, ktorý vokálna skupina vydala ešte v roku 2017. (https://youtu.be/Ft7YI-Fac9U)

V novo vydanej skladbe určite nájdete a spoznáte ukážky skladieb od známych interpretov, ako sú Gladiator, Richard Müller, Jana Kirschner, Hex, Kristína a mnohých ďalších.

Videoklip bol natočený v štúdiu ForYou.

O aranž, nahrávanie, mix a mastering sapostaral Milan Masiarik. Kameru a strih si zobral na starosť Andrej Mann.

For You zastupuje hudobný žáner s názvom acapella, ktorý sa vo svete teší stále rastúcej popularite. Päť unikátnych hlasov spieva najznámejšie svetové hity bez použitia hudobných nástrojov.

Na svoj youtube kanál umiestňujú skvelé videoklipy, koncertujú nielen na Slovensku, ale aj v Čechách,Maďarsku, Rakúsku a Nemecku, kde svojím špičkovým živým vystúpením upútajú pozornosť publika a získavajúsi tak stále nových fanúšikov.

Vokálnu skupinu For You určite poznáte aj vďaka spolupráci so Simou Martausovou, pri ktorej vznikla skladba a videoklip s názvom Nenahraditeľná.

V roku 2018 vokálna skupina vydala album s názvom Seasons. V roku 2020 For You vydali vianočný album AcapellaChristmas.

Predchádzajúce videoklipy:
Robo Opatovský & For You – Je nad slnko jasnéhttps://youtu.be/RMaPcg1Dy8I
Martin Harich and For You – Right Beside Youhttps://youtu.be/mkZkevVjh-g
Po druhýkrát: https://youtu.be/qgLAHPh98H8 Shallow:https://youtu.be/DLuGHPVTnA0
The Way You Make Me Feel: https://youtu.be/A1QXySEnLXA

Zdroj: TS