Kto má lepších barmanov – Pardubice alebo Hradec Králové?

Dva „věční rivalové“, východočeská města Pardubice a Hradec Králové dostanou další příležitost k porovnání sil. V pátek 19. dubna poměří své barmanské umění zástupci vyhlášených podniků těchto dvou měst v soutěžní přehlídce HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3.

O vítězi rozhodnou samotní návštěvníci akce. V pardubické ČEZ areně tak budou k vidění atraktivní barmanské show i vystoupení předních českých Djs. Horkokrevnou směs latinskoamerických rytmů a tance přiveze do Pardubic kubánský zpěvák Dariel ve své Fresh Reggaeton show.

Barmany z vybraných koktejlových barů a podniků z Pardubic a Hradce Králové čeká výzva v podobě náročné soutěže HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3. V pátek 19. dubna večer se budou za improvizovanými bary v pardubické ČEZ aréně pořádně otáčet a snažit se ke svému barovému pultu přilákat co nejvíce návštěvníků. Z vítězství se nakonec bude moci radovat ten soutěžní podnik, který za celou noc namíchá nejvíce lahodných drinků jako Havana Mojito, Cuba Libre a další s autentickým kubánským rumem Havana Club. O vítězi rozhodnou samotní návštěvníci svou přízní jednotlivým soutěžícím podnikům.

Z Pardubic se zde představí klub Áčko, Che’s café-bar, Gimlet Music Bar, Patapuf bar, Road Cafe, kavárna U čtyř prstů, St. Patrick a Quentin’s pub & bar. z královéhradeckých podniků se soutěže zúčastní Podvobraz Music Club a Level Music Club.

Aktuální ročník soutěže již navštívil Ostravu, Prahu a Brno. Každá zastávka přilákala několik tisíc návštěvníků. „Putovní barmanskou přehlídku pořádáme již potřetí a letos se setkáváme na všech zastávkách s rekordní návštěvností. Podle dosavadních reakcí očekáváme, že i na pardubickou akci přijde velký počet milovníků míchaných drinků a skvělé zábavy,“ říká Jiří Tomaško, jeden z pořadatelů akce.

Pardubická HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 nabídne kromě atraktivní barmanské show také kvalitní hudební program včetně zahraničního hosta. Jak vypadají večírky v horkém Karibiku, ukáže českému publiku kubánský zpěvák Dariel, kterého v jeho Fresh Reggaeton show na podiu doprovodí svůdné tanečnice i instrumentální doprovod. Za mixpultem se během večera vystřídá česká djská špička včetně Chrise Sadlera, Pavla Bidla, Mania a Subgata. Chybět nebude ani východočeský hudební projekt Elektrohands. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající nejmodernějších led technologií.

Bližší informace najdete na stránkách www.tourdebar.cz a na www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar/events?ref=ts#!/events/120703401414180/

Vstupenky na pardubickou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

Kdy: pátek 19. dubna 2013
Kde:
ČEZ arena Pardubice
DJs:
kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton show, Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Subgate, Elektrohands
Soutěžní podniky:
ÁČKO, CHE’S CAFÉ-BAR, GIMLET MUSIC BAR, PATAPUF BAR, ROAD CAFE, U ČTYŘ PRSTŮ, ST. PATRICK, QUENTIN’S PUB & BAR, PODVOBRAZ MUSIC CLUB a LEVEL MUSIC CLUB
Vstupné:
300 Kč předprodej přes Ticketpro, volný vstup po registraci na www.tourdebar.cz

Zdroj: M-ocean – event management & promotion