Kryštof s hosťujúcou Simou Martausovou nahrali duet pre tretie Bobule!

Jedna z najpopulárnejších kapiel súčasnosti Kryštof  vydáva v spolupráci so slovenskou pesničkárkou Simou Martausovou nový singel Hvězdáři. Hudbu aj text zložil Richard Krajčo, produkcie sa ujal Ondřej Fiedler a o mix a mastering sa postaral Ecson Waldes. Singel je predzvesťou tretieho pokračovania populárnej vinárskej komédie Bobule, ktorú kapela Kryštof sprevádza už od úplného začiatku.

„Když nás filmaři oslovili i na jejich „trojku“, udělalo nám to opět radost. Měli jsme už několik rozpracovaných písní na album, které budeme vydávat v roce 2021, a volba padla na duet, který jsem napsal pro kapelu a Simu Martausovou,“ přibližuje vznik skladby Richard Krajčo. „Sima nás totiž před dvěma lety oslovila na spolupráci, a tak se všechno hezky spojilo dohromady. Máme rádi její písničky a jejich energii, takže jsme byli rádi, že se jí song, ve kterém jsem se poprvé pokusil o slovenský text, zalíbil.“

Spolupráca s Richardom Krajčom a celou kapelou Kryštof mi urobila radosť. Mám rada ich hudbu a celé to bola krásna skúsenosť. Richard zložil celú pieseň dokonca aj so slovenským textom, čo je veľmi obdivuhodné. Som rada, že som sa toho celého zúčastnila – obľúbila som si aj ostatných členov kapely aj Richardovu Karin, s ktorou som sa vďaka natáčanie zoznámila, „dopĺňa Sima

Natáčanie pokračovania 3Bobule začalo v prvej polovici júla síce prekvapivo v Prahe, ale po troch natáčacích dňoch sa filmári presunuli na južnú Moravu, kde s prestávkami pracovali do polovice augusta. Rovnako ako v predošlých dvoch filmoch sa dej točí okolo Terezy Ramby, Kryštofa Hádka, Lukáša Langmajera a Miroslava Táborského. 3Bobule budú do kín uvedené 12. marca 2020.

Videoklip k singlu Hvězdáři , réžírovall Ondřej Urbanec (ManaWorld), obsahuje práve aj strihové zábery z filmovej novinky.

https://www.krystof.net/
https://www.facebook.com/skupinakrystof
https://www.simamartausova.sk/
https://www.facebook.com/simamartausovaofficial/

Zdroj: TS