Kryštof – Hned teď (pojď být světlometem).

Novou taneční písní a klipem Hned teď (pojď být světlometem) vyzývají Kryštof k tanci, smíchu a víře. „Neboj, zas všechno v dobré se obrátí,“ zpívají

Po veleúspěšné písni Hvězdáři, která má na YouTube už přes 3,5 milionu zhlédnutí, přichází Kryštof s veselou taneční písní Hned teď (buď světlometem), na které spolupracovaly vedle Richardovi dcery Jasmínky také největší hvězdy TikToku a Instagramu. Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo v aktuální tematické písni působí na fanoušky a vyzývá je k pozitivnímu naladění a víře, že se všechno zase v dobré obrátí. Píseň byla napsaná při ladění kytary nejmladší dcery už v lednu. Text k ní ale vznikl až s příchodem corona událostí, aby rozvířil temnou atmosféru. Videoklip je po domácku sestřihaný v tabletu, za to je plný největších hvězd sociálních sítí.

Píseň vznikla jako reakce na situaci, v níž se celý svět nachází. Hned teď přináší do dnešní doby radost, zpěv, tanec a veselí. Vzkazuje to poselstvím: „Neboj, zas všechno v dobré se obrátí. Zahoď svůj strach, že slunce se nevrátí,“ jak zpívá Krajčo. „Písnička vznikla v lednu dětském pokoji, když jsem nejmladší dceři ladil kytaru. Na začátku února pak část kapely odletěla do Londýna, kde vzniklo pod taktovkou producenta Yaoda Neva demo, které jsme měli původně dotočit na podzim, ale když přišly Corona události a já viděl, jak se mnoho lidí kolem hroutí do depresí a bojí se co přijde, napsal jsem text o tom, že je potřeba myslet na lepší zítřky a nenechat se semlít,“ přibližuje vznik písně zpěvák.

Singl se nakonec dotočil v Praze a Yoadovi byl poslán na mix. Během toho napadl kapelu „karanténní“ klip, se kterým jim pomohla Richardova dvanáctiletá dcera Jasmínka a hvězdy TikToku. Na chvíli se tedy Kryštof proměnili v tiktokové tanečníky. Choreografii k videoklipu vymýšlela Jasmínka, která se mnou i klip stříhala. Celý je natočený na mobil, zpracovaný v iPadu a kromě kapely v něm tančí hvězdy Instagramu a TikToku: Naty Hrychová, Mína, Nela Kailová, Annie Camel, Terysa, Adydy a Anička Šulcová,“ komentuje Richard Krajčo. Kapela si tak u této příležitosti založila TikTok účet @krystok7, který již nyní můžete sledovat.

Za celou kapelu a všechny, co se na písni i videoklipu podíleli, přeje Richard Krajčo co nejvíce smíchu, zpěvu a víry, a zve k poslechu nové písně plné naděje. „Myslíme, že právě to teď možná potřebujeme slyšet nejvíc, že se zas všechno v dobré obrátí,“ vzkazuje s úsměvem Richard.

Kryštof – Hned teď
Autoři: Richard Krajco
ISRC: CZUM72000225
(P) 2020 Universal Music
https://www.krystof.net
https://www.facebook.com/skupinakrystof

Zdroj: TS