Kristína odštartovala Horehronie Tour a chystá veľkolepý krst výberovky!

Speváčka Kristína odštartovala Horehronie Tour 2014 troma vypredanými koncertmi! Najväčšie hity šarmantnej Slovenky a vynikajúcu atmosféru si užili fanúšikovia v Pardubiciach, Českej Lípe aj v Prešove!  Kristína je z úspešného začiatku turné a podpory priaznivcov nadšená. Rovnako sa teší na veľkolepý krst svojej prvej výberovky.

Prvý výberový album „Tie Naj“, exkluzívny kalendár a vtipnú skladbu „Ta Ne“ pokrstia Robo Grigorov, Kamil Peteraj a Michal Hudák. Fanúšikovia si Kristínu v rámci Horehronie Tour 2014 môžu naživo vychutnať ešte v siedmych mestách Českej a Slovenskej republiky.

Oceňovaná speváčka Kristína odštartovala Horehronie Tour 2014 s veľkým úspechom!  Do posledného miesta vypredaný koncert a vynikajúcu atmosféru zažilo publikum v Pardubiciach, v Českej Lípe, aj v Prešove! Predané sú aj všetky vstupenky na  koncert v Olomouci. Krásna Kristína je z fanúšikmi preplnených sál nadšená.

„Mám obrovskú radosť, že som odštartovala turné vypredanými koncertami. České publikum má rado slovenčinu, slovenskú hudbu a dávajú to aj patrične najavo. V Prešove som mala svoj prvý koncert na Slovensku v rámci Horehronia Tour a atmosféru som si z pódia naozaj užívala. Každého interpreta vždy najviac poteší práve to, keď si jeho skladby publikum spieva. Som za tu náklonnosť vďačná, nabitá radosťou a elánom.“ Neskrýva radosť Kristína.

MG_6483-ko¦üpia

Okrem koncertovania stihla Kristína naplánovať aj veľkolepý krst prvého výberového albumu „Tie Naj“. Exkluzívny album, ktorý predstavuje obdobie od začiatkov šarmantnej speváčky až po súčasnú tvorbu, pokrstí spevák Robo Grigorov. Okrem výberovky sa bude krstiť exkluzívny kalendár, ktorého krstným otcom bude Kamil Peteraj. A do tretice Kristína oficiálne „uvedie do života“ novú skladbu „Ta Ne“, ktorú pokrstí Michal Hudák.

„Pamätám si na ten deň, keď sa ma po obrovskom úspechu s piesňou „Horehronie“ domáci v rodnom Svidníku pýtali, či neurobím takú peknú pesničku aj o vlastnom kraji. Moja odpoveď bola, že určite niečo urobíme. Chvíľu to aj trvalo, keďže som sa nechcela opakovať. Nakoniec som s Kamilom Peterajom a Martinom Kavuličom urobila vtipnú pesničku, ktorej refrén spievam vo východniarskom dialekte. Túto pieseň som s kapelou odpremiérovala na koncerte v rámci Horehronia Tour v Prešove, kde sa ľudia na túto energickú skladbu úžasne bavili.“ Smeje sa viacnásobne ocenená speváčka Kristína.

Na výberovom albume Kristíny nájdu fanúšikovia najväčšie hity ako „Horehronie“,  „Pri oltári“, „ V sieti ťa mám“, „Stonka“, „Jabĺčko“ a mnoho ďalších. Nové CD obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli ako „Ovoňaj ma ako ružu“, „Rozchodový reggaeton“, či úplné novinky „Navždy“ a „Ta Ne“. Fanúšikovia si najväčšie hity Kristíny môžu konečne vychutnať aj na CD, ale aj na koncertoch aktuálneho Horehronie Tour 2014. Za predchádzajúce tri albumy získala Kristína platinové platne, jej piesne na Youtube presiahli 50 miliónov videní a  trikrát po sebe sa stala „Najúspešnejšou Slovenskou speváčkou“ v prestížnej súťaži Český slávik v kategórii Slávik bez hraníc. Nenechajte si ujsť nezameniteľnú atmosféru Horehronie Tour 2014 a najväčšie hity Kristíny. Vstupenky na koncerty sú dostupné v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach.

KRISTÍNA & BAND – HOREHRONIE TOUR 2014
27.11. Praha, Divadlo Hybernia
3.12. Žilina, Dom Odborov
4.12. Bratislava, Babylon Music Club
10.12. Brezno, Mestké kultúrne stredisko
11.12. Zlín, Academia centrum UTB
13.12. Krnov, Kofola music club
19.12.Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Marek Čecho