Kristína má nový letný singel „Mať srdce“ a vydáva rovnomenný album!

Speváčka Kristína pripravila pre fanúšikov letnú novinku. Svieži rytmický singel „Mať srdce“ má na konte osvedčená autorská dvojica – textár Kamil Peteraj a skladateľ Martin Kavulič. Optimistická a úprimná pieseň je ako stvorená na leto a očarujúca Kristína sa teší, ako ju bude spievať na akciách pod holým nebom. „Mať srdce“ je aj názov nového albumu, ktorý Kristína vydáva po troch rokoch. Autorsky sa ňom podieľali Martin Kavulič, Kamil Peteraj, Marián Kavulič a niektoré skladby si napísala aj sama Kristína. Na albume „Mať srdce“ nájdu fanúšikovia okrem aktuálnej novinky aj hity „Si pre mňa best“, „Láska bombová“, „Na bieleho koňa“, „Vianočná jahoda“, či „Na vysokej skale“. Fajnšmekri sa môžu tešiť aj na jeho de luxe verziu, ktorá vychádza v počte 2017 kusov.  

Obľúbená speváčka Kristína sa rozhodla dvojnásobne potešiť fanúšikov. Pripravila pre nich sviežu letnú novinku „Mať srdce“ a k nej aj rovnomenný nový album.  

„Pieseň „Mať srdce“ je ľahká rytmická vec, ktorú vnímam s príchodom leta ako skvelý impulz do nálady. Hudbu k nej zložil Martin Kavulič, o text sa postaral Kamil Peteraj a aranžérsky sa na nej podieľali Adam Kuruc, Martin Kavulič a Marián Kavulič. Singel má pre mňa veľké osobné čaro, je v ňom jednoduchosť, úprimnosť a veľká dávka pozitívnej energie. Počuť ju budete môcť aj na akciách, festivaloch a koncertoch po Slovensku aj Česku,“ teší sa sympatická Kristína Peláková.

Podľa aktuálneho singla nazvala Kristína aj celý nový album, s ktorý prichádza po dlhých troch rokoch. 

„Som veľmi rada že po troch rokoch, keď som vydala svoju výberovku „Tie naj“, vám môžem predstaviť svoj nový album „Mať srdce‘‘. Autorsky sa na ňom podieľali Martin Kavulič, Kamil Peteraj, Marián Kavulič a niektoré skladby som si napísala aj ja. Do tímu som prvýkrát prizvala aj Adama Kuruca, ktorý produkoval viacero skladieb. Sú na ňom okrem noviniek aj známe single „Si pre mňa best“, „Láska bombová“, „Na bieleho koňa“, „Vianočná jahoda“, či „Na vysokej skale“,“ dodáva Kristína.

Album „Mať srdce“ vychádza v dvoch verziách – v bežnej a luxusnej.

„O fotky na album sa postarali Petra Ficová, Lýdia Jušková, Michal Jellinek. Vizáž mali na starosti Lucia Ružová a Veronika Vargová. De luxe verzia sa od štandardnej líši rozdelením piesní na rýchle a pomalé. Každé takéto CD má aj svoj vlastný booklet, plus je tam navyše jedno demo z roku 2010 a dva remixy. De luxe verzia vychádza v počte 2017 kusov, keďže sa píše práve tento rok, a bude ju možné kúpiť iba na mojej oficiálnej stránke Kristinamusic.sk v sekcii eshop,“ uzatvára Kristína.

Kristína Peláková patrí k našim najpopulárnejším speváčkam. Aj tento rok sa opäť stala Osobnosťou televíznej obrazovky v kategórii speváčka, ktorá je výsledkom hlasovania fanúšikov. Úspechy žne nielen na Slovensku, ale aj v Česku, kde vypredala dokonca aj pražskú Lucernu, čo je úspech, ktorý sa podaril len minimu slovenských muzikantov. Kristína tiež ukázala, že je nielen mimoriadne talentovanou speváčkou, ale vie aj hrať a darí sa jej i ako modelke. Viac informácií o aktivitách Kristíny Pelákovej nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

Zdroj: PH