Krankenhaus: Predpredaj už len do utorka, potom až na bráne!

Predpredaj vstupeniek na akciu Krankenhaus, ktorá sa uskutoční už túto sobotu v bratislavskom Majestic Music Clube, bude prebiehať len do utorka 12. júla. Ďalšie lístky sa budú dať kúpiť aj v sobotu na bráne, tie však už budú o dve eurá drahšie. Za predpredajovú cenu 10 eur sa dajú lístky kúpiť ešte do utorka prostredníctvom stránky usporiadateľskej agentúry www.orepole.sk.

V sobotu budú lístky na bráne k dispozícii už od 18.00. Samotnú akciu rozbehne o siedmej večer Trilo, o ôsmej sa za gramcami objaví „zakladateľ“ slovenského drum n bassu Gabanna a o deviatej ho vystrieda Olis Bakulu zo Special Place.

Hlavný program, pozostávajúci z troch dvojhodinových setov DJ-ov z britských labelov Hospital a Viper, sa začne o desiatej, keď sa za pultík postaví B-Complex. O dvanástej príde na rad hlavná hviezda večera – Dan Gresham alias Nu:Tone, o druhej ho vystrieda ďalší zahraničný hosť – Londýnčan Furlonge z Viperu, a do šiestej akciu potiahne DJ Plastelina z Ore Pole.

Headliner akcie Nu:Tone je priekopníkom a určujúcou osobnosťou Hospitalu a jeho hypnotizujúce drum´n´bassové sety sprevádzané skákajúcimi delfínmi na plátne pravidelne zapåňajú v zahraničí niekoľkotisícové haly. Pre jeho časté prieniky do funku a remixy interpretov ako Quantic či Alice Russell sa pre Nu:Tonovu hudbu vžilo aj pomenovanie „liquid funk“. Dan Gresham má za sebou 3 dlhohrajúce platne, desiatky singlov a remixov a do Bratislavy prichádza predstaviť čerstvú albumovú novinku Words and Pictures.

Furlonge je jednou z hlavných akvizícií známeho drum n bassového labelu Viper, na ktorom okrem neho vydávajú napríklad aj Matrix, Futurebound či Camo & Crooked. Furlonga býva označovaný za „dvojičku“ High Contrasta a vďaka energii, ktorú vie v dave vyvolať, prirovnávajú jeho sety k vystúpeniam kapely Pendulum.

Line-up:
19.00 TRILO (darktide/SK)
20.00 GABANNA (drumatique/SK)
21.00 OLIS BAKULU (special place/SK)
22.00 B-COMPLEX (hospital/SK)
00.00 NU:TONE (hospital/UK)
02.00 FURLONGE (viper/UK)
04.00 DJ PLASTELINA (ore pole/SK)

Krankenhaus

Zdroj: Orepole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET