Kráľovská hypertenzia už tento piatok na TLAKU pod taktovkou Yanka Krála a NobodyListen.

Tak, ako by neexistovala legendárna Campbell soup bez Andyho, neexistovala by kultová party TLAK bez Yanka Krála. Kráľovská hypertenzia a chirurgicky dokonalí DJi, čo ťa bavia #podlaseba ťa čakajú už tento piatok 15. júla v bratislavskom Nu Spirit Clube!

NOBODYLISTEN (CZ)

Čerstvá krv priamo z Prahy, ktorá zamútila vody českej a slovenskej elektronickej scény až k prestížnym nomináciam na Anděla. A to tento rok vydal „len“ svoj debutový album! NobodyListen je ten, ktorý lieči srdcové choroby účinnejšie ako Drake.

NobodyListen

YANKO KRAL

Ten, ktorý ti rozbúcha srdce do nebezpečných BPM a počas jeho hrania ťa pred hypertenziou zacháni len ďalší drink! Yanko a jeho šialený, no pritom precízne vyskladaný set môže spôsobiť masívny nával endorfínov, ktoré v extrémnych dávkach sôsobujú závislosť na ‪#‎TLAKlife.

YankoKral

FAYAH SOUND aka POKY MAN & SHABBA KONG

Komisia lekárov Partyslavy odporúča pravidelné návštevy Tlaku ako náhradu cardio tréningu.  Piatkovými trénermi so špecializáciou na positive sound bude dvojica Poky Man & Shabba Kong aka Fayah Sound. Ich selekcia reggae, rub & dub, dancehall-u a roots-stepu naštartuje všetky tvoje tanečné bunky.

FayahSound

SIMPLESAMPLE

Krstný otec reggae scény na Slovensku, zakladateľ Uprising Reggae Festivalu a milovník karibských rytmov. SimpleSample patrí k ďalším piatkovým chirurgom s hviezdnou praxou. Jeho sety sú pestré a ostré, roots a new-roots reggae a dancehall, ale aj dubstep či moombahton, všetko ochutené o vlastné remixy, mashupy a dubplates.

SimpleSample

SELECTA CIFIMAN

Kráľ slovenských dancehall DJov, Selecta Cifiman, bude mať tento piatok na starosti pozitívne krvné transfúzie! Jeho tropická selekcia ťa zaručene prebudí aj z najhlbšej letargie.

Cifiman

UNCLPETE

Jeho sety nepoznajú arytmiu a jeho tempo je šialené, UnclPete je dokonalým dôkazom toho, že z najvernejšieho fanúšika Nu Spiritu sa môže stať obľúbený rezident! Telom a dušou len v mene ‪#‎TLAKlife.

UnclPete

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1036536703094677/

web

Zdroj: Nu Spirit