Kráľ tanečného drum and bassu vystúpi už v sobotu na Slovensku!

Jedna z najväčších hviezd súčasnej tanečnej scény, svetovo uznávaný DJ, hitmaker, a hlavne miláčik publika Netsky sa vráti už v sobotu na Slovensko! 

Nezáleží na tom, či je práve hlavnou hviezdou niektorého z najväčších festivalov na svete alebo si dá odbočku na menšom open airy. Energia tejto medzinárodnej osobnosti elektronickej hudby je spoznať kdekoľvek! A práve v sobotu vystúpi na prvej edícii III Trident Open Air vo Veľkých Uherciach!

Tento extra žiadaný umelec presahuje už dlhodobo samotný žáner drum&bassu a stal sa tak headlinerom tých najväčších festivalov. Preto sa môžete tešiť na jeho skvelý tanečný set, ktorý bude zaručene plný overených skladieb a bezpochyby vyšperkovaný aj množstvom nových, ešte nevydaných trackov!

Line-up bude doplnený aj o kvalitný support. Za zmienku určite stojí producent Kutlo, ktorý pre zmenu poteší fanúšikov neurofunku, ďalej česká djka Beaty a domáci Kato, Gesiman, Tysmo. Disgustin Justin b2b Bassin či Karma…

Ako miesto konania všetkých ||| Trident Open Airov, bol opäť zvolený obľúbený prírodný areál NA KAMENI pri vodnej nádrži vo Veľkých Uherciach, ktorý perfektne nielen vizuálne doplní jedinečnosť tejto skvelej letnej d&b party. Začiatok je nastavený už na ôsmu hodinu a návštevníci majú dokonca možnosť aj stanovať v tesnej blízkosti areálu.

Pre všetkých fanúšikov DnB bude táto párty tak skvelým začiatkom festivalového leta! :-)

VSTUPENKY: bit.ly/TOA_NETSKY

Zdroj: TS