Košická Steel aréna bude oslavovať s Michalom Davidom!

Košická STEEL ARENA pokračuje aj tento rok v tradícií osláv pri príležitosti svojho založenia. Hokejový chrám na východe Slovenska otvoril brány prvýkrát vo februári 2006 a za šesť rokov ho hráči HC Košice vyzdobili ziskom troch titulov. Do celosvetovej pozornosti sa „Steelka“ dostala v roku 2011, keď hostila Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji na čele s kanadskými a švédskymi reprezentantmi.

Počas viac ako 350-tich zápasov a 150-tich kultúrnych podujatí navštívilo arénu cez 2,5 mil. divákov. Jej životopis bude pokračovať vo veľkolepom štýle aj 25. apríla 2012, kedy oslávi 6. výročie a hosťom exkluzívnej party bude Michal David. „Minulý rok v októbri u nás vystúpil Michal David s programom Mejdan roku a odohral skvelý koncert, na ktorom sa bavili všetky vekové generácie. Preto sme ho pozvali aj na narodeninovú oslavu a každému kto príde, môžeme sľúbiť exkluzívny dvojhodinový koncert. V hlavnej úlohe sa, samozrejme, predstaví diskotékový kráľ, ktorému spoločnosť budú robiť vokalisti, tanečníci a celý program bude jedna veľká šou,“ uviedol generálny manažér Steel Arény Igor Havrila.

Michal David debutoval v roku 1980 so skladbou Chtìl bych žít, tak jak se má, o rok neskôr zvíťazil na festivale Intertalent s „ploužákom“ Nenapovídej a jeho hviezdna kariéra začala naberať na obrátkach. Kráľ českých a slovenských diskoték postupne pridával ďalšie megahity ako Nonstop, Discopříbeh, Céčka, Každý mi tì lásko závidí, či Pár přátel. Piesne Michala Davida preslávili tiež filmy Vítr v kapse, Láska z pasáže a Discopříbeh. Po úspechoch na filmovom plátne bodoval aj na divadelných doskách, kde svoj talent demonštroval v muzikáloch Kleopatra, Traja mušketieri, Angelika a Kat Mydlář. „Michal David je pán umelec, čo potvrdzuje už tri desaťročia. Myslím si, že predaných viac ako 3,5 mil. nosičov nepotrebuje žiadny komentár… O to viac sme radi, že v Košiciach vystúpi s celou kapelou, ktorá jeho najväčším hitom dodáva elektrizujúci rozmer. Keďže ľuďom chceme ponúknuť maximum zábavy, záležať si dávame aj na svetelnej technike, vrátane laserovej šou a veľkoplošnej obrazovky,“ dodal I. Havrila.

Koncerty Michala Davida prinášajú punc nezameniteľnej šou. Charizmatická mágia legendárneho speváka, desiatky hitov od tanečných ikon až po romantické balady a veľkolepá výprava sú zárukou päťhviezdičkovej zábavy, ktorá dvíha zo sedadiel všetky generácie. „Všetko pripravujeme tak, aby sa koncert po prvom tóne okamžite premenil na jednu obrovskú diskotéku. Veríme, že ľudia, ktorí prídu na oslavy 6. výročia, si odnesú naozaj nezabudnuteľný zážitok,“ zdôraznil I. Havrila.

Koncert Michala Davida sa 25. apríla 2012 začína o 19.00 hod. a lístky sú v predpredaji v sieti Ticketportal.

Michal David

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET