Košice sa vrátia do 90-tych rokov s DJ-om Bobom, či Rayom a Anitou z 2 Unlimited!

Eurodance, ktorý v 90-tych rokoch minulého storočia valcoval svetové hitparády a diskotéky, prichádza so svojimi elitnými reprezentantmi na Slovensko.

Mená ako DJ Bobo, duo Ray a Anita z legendárnej formácie 2 Unlimited, Turbo B zo Snap!, Brazílčanka Olga známa z projektu Corona a raper Ice MC ponúknu v 28. septembra 2012 v košickej STEEL Arene dokonalú šou vykladanú zo svojich najväčších hitov.

V agentúre Celebration prišli s myšlienkou organizovať tanečné party pod názvom Back to the 90´s pred dvoma rokmi. Pilotný projekt uviedli na scénu v novembri 2011 v Bratislave a Košiciach, kde vystúpili Anita a Ray, Snap!, Culture Beat, Technotronic a Captain Hollywood Projekt. Keďže fanúšikovia tanečnej scény 90-tych rokov reagovali mimoriadne pozitívne, v septembri ich čaká druhé pokračovanie. „Pred dvoma rokmi sme si na základe našich skúseností a postrehov povedali, že ľudia si radi zaspomínajú na staré dobré časy 90-tych rokov, preto sme pre nich minulý rok prvýkrát pripravili Back to the 90´s vol.1. Sme radi, že sa nám podarilo osloviť širokú cieľovú skupinu od 25 do 45 rokov a vychádzajúc z toho, že sa výborne bavili, pokračujeme v septembri ďalšou party,“ uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

STEEL Aréna sa teda môže tešiť na fiestu s celebritami, ktoré aj po dvoch desaťročiach od nástupu na scénu stále partia k svetovej koncertnej špičke. Pripomenieme, že rekordom DJ-a Boba na koncerte je 400 tis. fanúšikov. Ray a Anita získali pre zmenu zlaté a platinové platne v 24 krajinách sveta. Svoj talent však mnohí potvrdili aj mimo hudobnej brandže, keď napr. Ice MC, ako interpret soundtracku k filmu Trainspotting “Think About The Way” a megahitu „It´s rainny day“, je dnes uznávaným maliarom. „Pri výbere interpretov sme sa nechali motivovať fanúšikmi, medzi ktorými sme si urobili prieskum. Nakoniec nám vyšla zostava, ktorej headlinerom bude DJ Bobo, preto sme si istí, že ľudia sa majú na čo tešiť,“ zdôraznil Ľ. Virág.

Okrem absolútnych hitov pripravujú organizátori aj veľkolepú technickú podporu doplnenú o svetelné efekty vo farbách 90-tych rokov s vizualizáciou na ledkových stenách. „Môžem prezradiť, že oproti minulému roku budeme v hale o dve hodiny dlhšie. Začíname o ôsmej večer a končiť budeme o druhej nad ránom,“ dodal Ľ. Virág.

Viac informácií získate na stránke www.celebration.sk. Lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.