Kosheen: Praktické informácie!

Již tento pátek 5. června dorazí do brněnského Bobycentra legendární formace KOSHEEN, tentorkát ve světové premiéře s Bohemian Symphony Orchestra Prague. Pojďte si s námi projít organizační informace k akci!

Vstupenky na místě budou!

Základní a VIP budou k dostání také na pokladnách v den akce. Cena základní vstupenky na místě je 850 Kč (30 eur), VIP za 1050 Kč (40 eur) .Vstupenky je možné zaplatit také v eurech, kde ovšem nebereme drobné (centy). Na eura se vrací v CZK.

Šatny – V dostatečném počtu bude zajištěna šatna pro návštěvníky, která se nachází ihned za hlavním vchodem do Bobycentra.

Kontrola pravosti vstupenek – Na akci budou instalovány speciální čtečky pro kontrolu pravosti vstupenek. Při zjištění falešné vstupenky nebudete vpuštěni na akci a bude přivolána Policie ČR.

Vstupenky, výherci, akreditace – Majitelé vstupenek (regular a VIP) z předprodeje, stejně jako výherci soutěží a akreditovaní, budou vstupovat hlavním vchodem (4 koridory). Tam bude také probíhat prodej vstupenek na místě. Bočním vchodem bude umožněn vstup pouze majitelům vstupenek VIP GOLD. Brány Bobycentra se otevřou v 20:00 a úderem této hodiny začne hudební produkce.

Doprava – Návštěvníci se do Bobycentra dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Nástupiště směr Řečkovice, výstup na zastávce Pionýrské nebo Hrnčířské, nebo autobusem č.67 z Hlavního nádraží, výstup na zástavce Sportovní. Adresa Bobycentra je Sportovní 2a, Brno.

MAPA_BRNO

Rozdělení zón VIP a VIP gold

VIP Gold zóna
– se nachází na pravé galerii (při pohledu na taneční parket)
– tato galerie má vlastní bary, na kterých mohou majitelé VIP Gold stripu (bude vyměněn při vstupu VIP Gold) využít neomezenou konzumaci alkoholických i nealkoholických nápojů
– na této galerii budou umístěny šatny pro majitelé VIP Gold ZDARMA.
– opakované opouštění Bobycentra je pro VIP GOLD zakázáno
– z VIP Gold zóny je přísný zákaz vynášení nápojů

VIP zóna
– se nachází na levé galerii (při pohledu na taneční parket)
– tato galerie má vlastní bary, na kterých mohou majitelé VIP stripu (bude vyměněn na hlavním vstupu oproti vstupence) neomezeně nakupovat nápoje
– opakované opouštění Bobycentra je pro VIP zakázáno

Opuštění prostoru – Během akce nebude možnost opouštět prostor Bobycentrum. Po opuštění prostoru pozbývá vstupenka platnosti. Platí i pro akreditované a majitelé vstupenek VIP a VIP Gold.

Foto & Video – Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na akci, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) mohou používat pouze osoby, kteří obdrželi speciální akreditaci. (Silné blesky fotoaparátů mohou oslnit účinkující, proto respektujte dané nařízení).

Osobní prohlídka, kontrola totožnosti – Každý návštěvník akce se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci, jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití a jídla. Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze oproti občanskému průkazu.

Toalety – Bobycentrum nabízí dostatek nadstandartních toalet, které jsou k dispozici.

Propagace jiných akcí – Na akci Kosheen budou propagovány pouze ty kulturní akce, které jsou předem schváleny pořadatelem. Jakékoliv vylepování akcí, nebo rozdávání letáků na jiné kulturní akce, kterou nejsou schváleny, budou odstraněny, a dotyční návštěvníci, kteří akci nedovoleně propagují, vykázáni z akce.

Kouření – Kouření je v Bobycentru povoleno, avšak doporučujeme navštívit speciální zóny pro kouření. Na akci budou dohlížet také pracovníci záchranné a požární služby.

Prosíme také o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

KOSHEEN BRNO

Zdroj: II&ME Ltd