Kosheen live vystúpia v Prahe a Brne!

Britští KOSHEEN vystoupí v ČR hned dvakrát! Na jejich energickou show se připravte 8.11.2011 v pražském klubu SaSaZu a 9.11.2011 v brnìnském Boby centru, kde se předvedou v kompletní koncertní sestavì a představí dlouho očekávané čtvrté album Independence. Samozřejmostí bude i paleta jejich nejvìtších hitù, díky nimž si právì u nás vytvořili opravdu početné a vdìčné publikum.

Od roku 2001 vypustili do hudebního svìta celkem tři alba (Resist, Kokopelli a Damage). Každé z nich vždy charakterizovalo a jasnì udávalo hudební vývoj skupiny. Už i z tìchto dùvodù je čtvrté album velmi očekávané a mezi fanoušky v poslední dobì velice diskutované. Již bìhem loňského vystoupení v klubu SaSaZu jsme mohli slyšet ukázky z nového alba Independence, které svým názvem nabízí i logické vyústìní jejich aktuální tvorby.

Pokud máte averzi k tomu, že vìtšina dříve energických kapel zrají k tomu, aby postupnì zvolnili a usnuli na vavřínech zamilovaných balad, tak u Kosheen byste mìli rozhodnì zbystřit. Kosheen si udržují i na novém albu velmi vysoký standard a berou si to nejlepší ze svých začátkù a v kombinaci s nezamìnitelným hlasem zpìvačky Sian Evans se opìt mùžeme tìšit na hudebnì opravdu zajímavé album. Ke slovu se dostaly opìt více taneční skladby pod vlivem elektra a ravu. Ukázky z nového alba (např. skladbu Belladonna) a další zajímavé remixy najdete na oficiálních facebook stránkách kapely a soundcloud profilu.

Sian Evans jste vedle projektu Kosheen mohli slyšet také např. ve skladbì Louder, kterou produkoval DJ Fresh. Nutno dodat, že právì její vokál má velkou zásluhu na tom, že se tato skladba vyhoupla přímo na první místo v singlech UK Singles Chart a prodalo se jí více jak 140 000 kopií. I tuto skladbu zařadili Kosheen do svých živých vystoupení.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji Ticketpro od 490,- Kč, VIP galerie od 790,- Kč. Ceny na pražské a brnìnské vystoupení se liší a postupnì se zvyšují v závislosti na počtu prodaných vstupenek. Více informací na www.ticketpro.cz.


KOSHEEN live vystoupí v Praze a Brnì.
8.11.2011, 20:00
SaSaZu, Praha
Vstupenky SaSaZu Praha
základní vstupné: 590,- Kč
V.I.P. galerie: 1100,- Kč
(cena se bude zvyšovat)


9.11.2011, 20:00
Boby centrum, Brno
Vstupenky Boby centrum Brno
základní vstupné: 490,- Kč
V.I.P. galerie: 790,- Kč
(cena se bude zvyšovat)

Kosheen
Kosheen

Zdroj: Fuel / Live61
Publikoval: Redakcia GREGI.NET