Korben Dallas predstavujú klip Zlatý jeleň.

Bratislavská kapela Korben Dallas predstavuje klip k skladbe Zlatý jeleň, druhému singlu z albumu Karnevalová vrana. Autormi klipu sú Anna Gekrepten, Peter Hurinský a Matej Longauer z kreatíveho štúdia HugeSpot, ktoré natočilo aj predchádzajúci klip kapely k piesni Otec. Ten má k dnešnému dňu na YouTube viac ako 85,000 pozretí.

Klip k Zlatému jeleňovi vznikol za necelý týždeň a obsahuje aj zábery zo sobotňajšieho vystúpenia Korben Dallas na festivale Grape. Singel bude ešte tento týždeň nasadený aj do vysielania Rádia_FM. České Radio Wave zas zaradilo do rotácie inú skladbu z Karnevalovej vrany, Bolo nebolo.

Korben Dallas 2013

Po vystúpeniach na festivaloch Grape, Žákovic Open či Vrbovské vetry čakajú Korben Dallas posledné letné koncerty. V nedeľu 18. augusta sa kapela predstaví na známom českom festivale v Trutnove, v piatok 23. augusta na košickom Lete v parku a v sobotu 24. augusta v prešovskej Christianii. Na jeseň kapela vyrazí na turné k novému albumu. Krst Karnevalovej vrany sa uskutoční 19. septembra v bratislavskom KC Dunaj, ďalšie koncerty na Slovensku aj v Českej republike kapela oznámi čoskoro.

Album Karnevalová vrana vyšiel v júni vo vydavateľstve Slnko Records.

https://www.korbendallas.sk/
https://www.facebook.com/korbenband

Zdroj: Matúš Németh, manažér Korben Dallas