Koniec Sveta skutočne bude!

KONIEC SVETA skutočne bude! A stretnú sa na ňom všetky hudobné žánre! Potvrdili to spoločne Richard Müller, Ivan Tásler,  Kuko z kapely Horkýže Slíže aj Terchovská muzika! Špičkoví interpreti sa predstavia na dvoch jedinečných akciách 12.12. v Bratislave a 21.12. v Košiciach.

Magické dátumy 12.12.12 a 21.12.12 sa najbližšie zopakujú asi o tisíc rokov. Agentúra 212 preto presne v tieto dni pripravila jedinečný koncert KONIEC SVETA, na ktorom sa zídu hviezdy nášho hudobného neba. Ako to presne bude, prezradili na tlačovej konferencii Richard Müller, Ivan Tásler,  Kuko z kapely Horkýže Slíže aj Terchovská muzika!

„Ja sa nebojím konca sveta. Myslím si však, že koniec sveta príde, pretože drvivá väčšina ľudí na tom precízne pracuje. Ale nemyslím si, že by to malo byť teraz v decembri. Pretože to by sa predsa nemohlo stať našim fanúšikom, ktorí čakajú na dobrý koncert. Zahrám na ňom aj skladbu Koniec sveta, dostal som to v podstate ako podmienku…“ Vysvetlil s úsmevom Richard Müller.

Fanúšikovia dobrej hudby sa môžu tešiť na slovenskú legendu Richarda Müllera, Ivana Táslera, speváčku Janu Kirschner či skupinu Horkýže Slíže. Českú republiku zastúpi šarmantný spevák David Kraus.

„Mne sa páči myšlienka spojenia interpretov, ktoré tam nastane. Bez ohľadu na žáner, ktorý každý z nás hrá, sa tam všetci stretneme. IMT Smile si pripravuje špeciálny set, na ktorom pracujeme v skúšobni. Určite to bude nabúchaný program!“ Prezradil líder IMT Smile Ivan Tásler.

„Na husliach si zahrám s Terchovskou muzikou a zaspievam si s nimi skladbu „V pondelek doma nebudem“. A s Richardom Müllerom na ústnej harmonike.  Ja som za každú srandu, robíme takéto spojenia aj v našej kapele.“ Dodal líder skupiny Horkýže Slíže Kuko.

Medzi to najlepšie, čo doma máme, patrí aj skupina Terchovská muzika, ktorá je nominovaná na zápis do UNESCA.

„Ako od najviac exotickej kapely sa od nás očakávajú hudobné kombinácie. Na takom veľkom štadióne sme ešte nehrali a preto si chystáme špeciálny program.  Od nás vystúpi tzv. All Stars Orchester s 12-timi hudobníkmi a speváčkami.“ Povedal Vladimír Moravčík zo skupiny Terchovská muzika.

Vstupenky sa pohybujú v cenových reláciách od 14 eúr. Na bratislavský koncert si organizátor pripravil lahôdku v podobe VIP vstupenky za 212 eúr.

„Poradie interpretov sme už určili. Program začína David Kraus nasleduje Terchovská Muzika, Jana Kirschner, Horkýže Slíže, IMT Smile a na záver Richard Müller. Máme pripravené obrovské pódium dva v jednom, kde bude všetko nachystané tak, aby nevznikal žiadny časový sklz.“ Plánuje organizátor akcie a šéf agentúry 212 Roman Hodoň.

Vydavateľstvo Universal Music si na tlačovej konferencii pripravilo príjemné prekvapenie. Richardovi Müllerovi a Ivanovi Táslerovi odovzdal Tomáš Karpel 7-násobnú platinovú platňu!

„Je mi cťou, že môžem Richardovi Müllerovi a Ivanovi Táslerovi odovzdať platinovú platňu za album „Ešte“. Pretože podľa mňa predstavujú najväčšie talenty na našej hudobnej scéne. V dnešnej dobe predaja nosičov je platinová platňa dôkazom, že toto umenie je vysoko kvalitné. A že v hudbe ešte nenastal koniec sveta!“ Vtipne komentoval Tomáš Karpel z vydavateľstva Universal Music.

KONIEC SVETA nastane 12.12. v Bratislave a 21.12. v Košiciach! Vstupenky sú v predaji od 12.2. 2012 na www.ticketportal.skZdroj: Propaganda House s.r.o.