Koncerty Davida Keenana a Fat Nicka znají nové datum.

Ráno jsme vás informovali o novém termínu pro koncert Nicka Cavea, níže najdete informace k dalším akcím. Fat Nick a David Keenan přijedou, některá další turné se pod vlivem aktuálního dění prozatím neuskuteční.

„Mám nesmírnou radost, že vám dnes můžu sdělit dobrou zprávu. Mé odložené britské a evropské koncerty se přesouvají na podzim,“ vzkazuje David Keenan. Ten v pražském klubu Chapeau Rouge vystoupí nově 7. listopadu. „Děkuji všem za povzbuzující vzkazy, společně si to vynahradíme v listopadu.“

Že si koncert Fat Nicka nepůjde užít 14. dubna, už je nějakou dobu jasné. Teď se ale můžeme znovu těšit: potvrzujeme, že se nám podařilo domluvit nový termín, kterým je 15. září (v pražském klubu Underdogs‘).

Vstupenky na přesunuté koncerty zůstávají platnosti a další jsou aktuálně v prodeji na webu fource.cz a v sítích GoOut a Ticketportal. V případě, že by se diváci na koncert v novém termínu nemohli dostavit, je možné vstupenky do 29. května vrátit v místě nákupu.

Naopak zrušené jsou koncerty kapely Vukovi a rappera Ramireze, neuskuteční se ani večer s Welcome to Night Vale. Refundace za vstupenky proběhnou pro všechny zmíněné akce v plné výši, detailní přehled najdete níže.

Zdroj: TS