Koncert skupiny ELÁN po 3 rokoch opäť v Košickej Steel Aréne!

Po dlhých troch rokoch si fanúšikovia legendárnej hudobnej skupiny Elán v Košiciach prídu opäť na svoje. 10. Decembra sa v košickej Steel aréne po stretnutí hokejistov Košíc a Zvolena v základnej časti hokejovej extraligy rozpustí ľadová plocha, aby na nej vyrástlo hudobné pódium pre členov skupiny Elán s frontmenom Jožom Rážom, ktorí sa košickým fanúšikom opäť po troch rokoch predstavia v rámci Vianočného turné UNICEF Elán Tour 2011.

O pár dní neskôr, 19. Decembra 2011, čaká podobný zážitok aj fanúšikov ELÁNu v Bratislave, na štadióne Ondreja Nepelu.

Tohtoročné turné sa členovia skupiny Elán rozhodli okoreniť príchuťou charity a v rámci svojich komunikačných materiálov poskytli priestor Slovenskému výboru pre UNICEF na spropagovanie projektu Priatelia detí UNICEF, čím aktívne pomôžu s náborom pravidelných prispievateľov – Priateľov detí UNICEF. Zároveň podporia všetky deti z košických škôl, ktoré sa v sprievode svojích rodičov môžu prísť zabaviť za špeciálnu, zvýhodnenú cenu vstupenky.

Pre skupinu Elán ide v roku 2011 o jediné dva koncerty v najväčších športových halách na Slovensku. Tieto vianočné koncerty štartuje Elán 10. decembra v košickej Steel aréne a končí 19. decembra na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Lístky sú v predaji na ticketporal.sk
www.elantour2011.sk

Elán

Zdroj: Oranizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET