Koncert live elektro projektu In Between v Nu-Spirite.

Po roku sa projekt In Between opäť predstaví v klube, kde krstil svoj premiérový album Electrified. Zaznie pôvodný aj nový materiál k pripravovanému EP. Opäť sa môžete tešiť na poriadnu dávku kvalitnej elektronickej hudby zahranej naživo energickou dvojicou tvoriacu jadro projektu.

V Nu-Spirite vo štvrtok zaznie zmes liquid funku, electro housu a iných žánrov. Zážitok z hudby bude obohatený o videoprojekciu.Po koncerte bude nasledovať afterparty, zahrá vám DJ Oný.

Dátum a miesto konania : 05.12.2013, Nu-Spirit Club, Bratislava
Vstupné : 3.- €.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/2720324″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

„Live electro act In Between vo svojej produkcii spája viacero moderných elektronických štýlov – liquid funk, drum & bass, electro house. Projekt tvoria dvaja stály členovia – Samuel Kovács (gitara, produkcia, vokály) a Martin Géč (produkcia, bicie, elektronické perkusie), ktorí si na živé vystúpenia pozývajú hostí, väčšinou spev a saxofón. Hudba je podporovaná mohutnými podkladmi, o vizuálne obohatenie sa stará videoprojekcia. Projekt má za sebou úspešný rok. Okrem vystupovania na mnohých festivaloch a prezentácii v rádiách vydal na jeseň vo vlastnej produkcii svoj debutový album „Electrified“ v spolupráci so Zdenkou Prednou, Kamilou Hermanovou, Rékou Bokor, Mišom Bielym a inými umelcami. In Between v auguste vydalo EP „No Time to Play“ štyroch remastrovaných skladieb albumu a bolo umiestnené na prestížne hudobné portály. Skladba „Discover Me“ je súčasťou drum’n’bassových kompiláciách od viacerých vydavateľstiev. “

in_between_promo_01

Album „Electrified“: https://soundcloud.com/inbetweenband/sets/in-between-electrified
EP „No Time to Play“ (iTunes) : https://itunes.apple.com/gb/album/no-time-to-play-ep/id657380423
Profil na Beatporte: https://www.beatport.com/artist/in-between/338325
Facebook – https://www.facebook.com/inbetweenband
Discover Me – https://www.youtube.com/watch?v=Jd9kq0OZ2v0
Saturday Night – https://www.youtube.com/watch?v=T684C9cL1AI

in_between_nu_spirit

Zdroj: In Between