Koncert Lary Fabian sa uskutoční už dnesv Prahe!

Už dnes 12. března 2012 ve 20. 30 hod.,se v Praze ve Smetanovì síni Obecního domu uskuteční jediný a unikátní koncert frankofonní divy Lary Fabian. Pořadatelé koncertu uvolnili do předprodeje jen 1 400 vstupenek, proto je koncert už týden beznadìjnì vyprodán. Součástí koncertu je udílení prestižních cen – Řádu vavřínù Hospodářské komory České republiky. Ceny jsou udíleny výjimečným osobnostem českého i evropského společenského života.

Lara Fabian

Zpìvačka Lana Fabian přijíždí do Prahy vùbec poprvé. „Je nám ctí přivézt českým divákùm svìtovì známou divu, která zpívá převážnì francouzsky, a přitom si vydobyla popularitu i v jiných zemích svìta,“ říká organizátor koncertu Jiří Pokorný z pořadatelské agentury Fuel s.r.o.

Koncert v Praze je součástí velkého evropského turné této zpìvačky. Scéna koncertní stage se ponese v romantickém duchu, kde součástí pódia bude také červená designová sedačka od spolupořadatelské firmy CozyConcept, kterou vlastní populární moderátor Patrik Hezucký.

Úžasná zpìvačka s obrovským hlasovým rozsahem patří mezi nejlepší frankofonní zpìvačky současnosti. Mezi její pìvecké úspìchy se řadí duety s Philem Collinsem, Céline Dion nebo titulní písnì nazpívané k filmùm amerického režiséra Stevena Spielberga. Mezi její nejvìtší hity patří písnì „Je Suis Malade“ a „Je T’Aime“, které oblétly doslova celý svìt.

Generálním partnerem koncertu je společnost EDYMAX Holding.

Lara Fabian

Zdroj: Cozy Concept
Publikoval: Redakcia GREGI.NET