Koncert kráľa valčíkov André Rieu sa 18. novembra 2021 uskutoční.

Výborná správa pre hudobných nadšencov! Koncert celosvetovo uznávaného huslistu, André Rieu, sa tento rok predsa len uskutoční. V rámci KING OF WALTZ TOUR sa kráľ valčíkov s veľkolepým orchestrom Johanna Straussa predstaví na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu 18. novembra 2021. 

Zimný štadión Ondreja Nepelu sa 18. novembra 2021 rozozvučí nádhernou vážnou hudbou a valčíkmi, ale aj moderným zvukom evergreenov, filmovou či muzikálovou hudobnou tvorbou, v podaní André Rieu Johann Strauss Orchestra. Návštevníci podujatia tak môžu zažiť veľkolepý návrat André Rieu na pódium po 18 mesiacoch. Okrem obrovského hudobného zážitku, poteší aj úchvatná scéna a krásne kostýmy plné farieb.

Z dôvodu bezpečnosti a nariadení súvisiacimi s hromadnými podujatiami vyplývajúcimi z aktuálnej situácie spojenej s koronavírusom COVID-19, sa toto podujatie uskutoční a umožní návštevníkom výlučne v režime kompletne zaočkovaní.

Návštevníci podujatia, ktorí si nevšedný umelecký zážitok budú môcť vychutnať  už o niekoľko dní, tak budú musieť spĺňať nasledujúce požiadavky a kritériá.

Vstup na podujetie sa umožní výlučne kompletne zaočkovaným návštevníkom podujatia. Za kompletne zaočkovanú osobu sa považuje:

  • osoba najmenej 14 dní po aplikácii 2. dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou, alebo,
  • osoba najmenej 21 dní po aplikácii 1. dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou, alebo,
  • osoba najmenej 14 dní po aplikácii 1. dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola 1. dávka očkovania proti ochoreniu COVID-19 podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19, alebo,
  • osoba do 12 rokov a 2 mesiacov veku.

Organizátor hromadného podujatia je oprávnený požadovať od osoby vstupujúcej do priestorov hromadného podujatia digitálny COVID preukaz EÚ, príp. potvrdenie o očkovaní proti ochoreniu COVID-19, pričom je potrebné tieto skutočnosti preukazovať dokladom, z ktorého je určiteľná identita preukazujúcej sa osoby. Do týchto dokladov je organizátor hromadného podujatia oprávnený nahliadnuť.

Vstup a pobyt v mieste podujatia bude umožnený len osobám s prekrytím horných dýchacích ciest (napr. rúško, respirátor) v zmysle aktuálneho platného nariadenia UVZ.

Návštevníci  podujatia budú požiadaní o zachovávanie odstupov minimálne 2 m, pričom uvedené neplatí pre osoby žijúce v spoločnej domácnosti alebo osoby s ťažkým zdravotným postihnutím a ich asistentov.

V prípade vzniku akútneho respiračného ochorenia (napr. horúčka, kašeľ, nádcha, sťažené dýchanie) je návštevník povinný ostať v domácej izolácii a podujatia sa nezúčastniť.

V prípade, ak držitelia, v minulosti zakúpených vstupeniek, nespĺňajú podmienky účasti na podujatí a nepatria do skupiny kompletne zaočkovaní, usporiadateľ podujatia prosí o zaslanie žiadosti o refundáciu vstupeniek najneskôr do 31.10.2021 (nedeľa) na e-mailovú adresu: reklamacie@ticketportal.sk. Suma za zakúpené vstupenky budežiadateľom následne automaticky refundovaná, nakoľko osobám, nespĺňajúcim režim kompletne zaočkovaní, vstup na podujatie nebude umožnený.

André Rieu KING OF WALTZ TOUR
18. 
NOVEMBER 2021 / Zimný štadión O. Nepelu (Bratislava)
Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal

Zdroj: Vivien