Koncert Charlie Straight v Olomouci s videomappingom!

Máte rádi dobrou hudbu a vizuální technologie? Festival svìtla a videomappingu chystá novinku DVA v JEDNOM. Vystoupení kapely naživo a videomapping! V rámci doprovodného programu festivalu vystoupí oblíbená indie rocková britpopová kapela z Třince Charlie Straight, jejíž videoklipy budou upraveny na míru pro speciální videomappingovou projekci a promítány na historickou budovu v centru mìsta.

Tato chlapecká anglicky zpívající kapela, která vznikla v roce 2006 a získala řadu ocenìní za Objev roku a v roce 2009 cenu Andìl za album roku – She’s a Good Swimmer, má za sebou řadu úspìšných písní jako jsou School Beauty Queen nebo Platonic Johny, vystoupí v rámci svého podzimního turné také na Festivalu svìtla a videomappingu v pátek 30. září 2011 od 18:30 hod na Horním námìstí v Olomouci. Poprvé v historii kapely budou tři jejich videoklipy promítány na budovu.

„Jsem rád, že Charlie Straight vystoupí na olomouckém námìstí a je vynikající, že mohou předvést jednu z technologií používaných na festivalu. Bude to opravdu velký zážitek“, říká ředitel projektu Kamil Zajíček, a dodává, „budova Krajinské lékárny se na jeden večer stane obřím plátnem pro videoklipy Charlie Straight.“

Festival svìtla a videomappingu se uskuteční od 27. 9. do 1. 10. 2011 v Olomouci. V rámci festivalu budou diváci moci zhlédnout tři soutìžní videomappingové projekce, olomoucké Horní námìstí bude prozářeno unikátními svìtelnými instalacemi a na své si přijdou odborníci i laici, které technologie spojené se svìtlem zajímají. Pro nì i širokou veřejnost je připraven také bohatý doprovodný program. Navíc každé soutìžní projekci bude předcházet koncert.

Koncerty a DJs
28. 9. od 20:00 hod, Jazz Tubet Club, Sokolská ul. – ERIK TRUFFAZ 4TET & ANNA AARON
29. 9. od 18:30 hod, Óčko stage – Horní námìstí – EN.DRU & NASTY
30. 9. od 18:30 hod, Óčko stage – Horní námìstí – CHARLIE STRAIGHT
1. 10. od 18:30 hod, Óčko stage – Horní námìstí – BIG BAND ŽEROTÍN
1. 10. od 19:00 hod, S-CUBE, tř. 17 listopadu – KAZETY / DJ Mirka

DJ program ARKTIC MUSIC CLUB, Havlíčkova ul, od 21:00 hod
27.9. – Funky Breaks – Pohon Crew
29. 9. – Drum and Bass – Redrum
30. 9. – Electro, Disco House, Indie, Minimal – Greatest Hits Collective, Dj PK & Exponite
1. 10. – Indie electro, electro clash, disco punk, grime

Koule

Zdroj: Crest Communications a.s.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET