Kompletný line-up na Let It Roll!

Jak jsme již avizovali, Let It Roll 2012 nabídne hned 3 party najednou: Na novém místì konání – v Křižíkovo pavilonech – si užijete Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance s hlavními lákadly ala Andy C, High Contrast, London Elektricity, Netsky, Black Sun Empire, D-Bridge, 16bit nebo Kryptic Minds.

Vesmírý Let It Roll: V pátek 17. února se pražské Holešovice stanou centrem drum & bassového a dubstepového universa – a to doslova. Hvìzdné obsazení Let It Rollu a vesmírnou dekoraci si užili už návštìvníci ve slovenském Trenčínì a polských Katowicích. Mrknìte se na videa:

Hospitality: Zástupci nejoblíbenìjšího drum & bassového vydavatelství se po dvou sezónách opìt sejdou na Let It Rollu. Na pódiu se předvede High Contrast, jehož nové album je na spadnutí i legenda legend, majitel Hospitalu – Tony Colman aka London Elektricity. Zahraje i miláček Netsky a nejčerstvìjší přírùstky – Fred V & Grafix. Jako speciální host vystoupí nestárnoucí DJský mistr Andy C.

Take Control: Druhý pavilon poslouží jako útočištì pro milovníky deepových, tvrdších a neuro poloh. Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle i Raiden se na prknech Take Controlu už v minulosti ukázali – tentokrát je nabízíme dohromady, aby vás postupnì provedli celým spektrem nemainstremového drum & bassu.

Dubstep Alliance: Stejnì jako loni v létì si na Let It Rollu užijeme plnohodnotnou dubstepovou stage. Soundsystém provìří 16bit, nejnovìjší posila vydavatelství MTA, které patří Chase & Status a na nìmž se svým albem debutovali Nero. Milovníky hloubavìjšího dubstepu určitì potìší druhý headliner, Kryptic Minds.

Suma sumárum: Tři pavilony – tři stage – tři samostatné party a přitom na jednom místì a ve stejnou dobu. To vše (momentálnì) jen za 500 Kč + poplatek v předprodejní sití Ticketportal. K dispozici jsou i VIP lístky za 700 Kč + poplatek, s nimiž máte možnost využít VIP zónu s vlastní šatnou, barem, dostatkem míst k sezení a dalšími vychytávkami. Více informací naleznete na www.letitroll.cz.

Let It Roll Hospitality

Zdroj: LiR
Publikoval: Redakcia GREGI.NET