KOLAROVSKÝ SA VRÁTIL Z LIEČENIA A VYDÁVA ROVNO 2 VIDEOKLIPY

O Yaelovi sme nepočuli zhruba pol roka od vydania jeho poslednej skladby. Dôvodom tejto pauzy bolo absolvovanie liečebného procesu, pre ktoré sa mladý interpret rozhodol po priznaní problému s návykovými látkami.

Matúš svoj návrat poňal tak, ako by sa očakávalo. Prostredníctvom hudby. Pre svojich fanúšikov si pripravil rovno dve úplne nové skladby. Prvá z nich sa nazýva ZAČÍNAM, ktorej iba názov evokuje novú etapu jeho života. Ide o osobnú výpoveď interpreta venovanú svojim blízkym priateľom, ktorých v skladbe aj menovite spomína.

Druhou horúcou novinkou je skladba EUFORIA, v ktorej YAEL priznáva svoje chyby, ľutuje ich a zahadzuje svoju pýchu. Skladba je vyjadrením túžby po novom začiatku a nesie myšlienku povzbudenia.

„Liečenie mi dalo druhú šancu na život. Myslím, že také zrkadlo ako tam, som nikdy predtým nedostal. Neviem, či takto v krátkosti stihnem povedať niečo viac ako jedno veľké ĎAKUJEM personálu a spolu pacientom, ktorí ma doteraz podporujú v abstinencii a takisto mojej rodine a blízkym, ktorí pri mne celý čas stáli. Po dlhej dobe som na seba konečne hrdý, pretože verím, že toto bolo jedno z najlepších rozhodnutí v živote. Dnes som abstinent a som šťastný, no viem, že boj so závislosťou stále trvá. Hodlám s ňou bojovať a podporiť aj ostatných, ktorí tápu a boja sa požiadať o pomoc. Byť k sebe úprimný je za mňa jedným z hlavných kľúčov pre zmenu.“ – odkazuje Yael.

Novinku ZAČÍNAM hudobne spracoval producent Sebastian Rigó alias RIXO. O produkciu skladby EUFORIA sa postaral dvorný producent Illuminate, Matej „MAXO“ Mikloš.

https://www.instagram.com/illuminate_production/
https://www.instagram.com/matuskolarovsky/
▹ Merch: https://shop.rukahore.sk/yael
▹ Stream: https://rukahore.ffm.to/yael

TS
FOTO – ILLUMINATE