Knocked Loose, intenzivní a agresivní směs hardcore punku a metalcoreových prvků v Lucerna Music Baru

KNOCKED LOOSE se po fenomenálním vystoupení na Brutal Assault vrací do Prahy rozproudit Lucernu Music Bar. Díky svým dynamickým živým vystoupením a schopnosti propojit se s publikem se KNOCKED LOOSE stali oblíbenou kapelou nejen na mnoha festivalech, kam se dřív hardcore sotva dostal. Nyní jsou považováni za jednu z klíčových moderních kapel v hardcoru, která bortí již nastavené základy.

Jejich hudba se vyznačuje intenzivní a agresivní směsí hardcore punku a metalcoreových prvků, které přináší syrový a neúprosný hudební zážitek. Zvuk kapely definují silné, zkreslené kytarové riffy, dunivé bicí a niterný, hrdlo drásající vokál Bryana Garrise. O breakdowny a prostoru pro mosh U KNOCKED LOOSE není nouze – a nebude o ně nouze ani v Lucerna Music Baru, kam navíc přivezou nově vydaný singl „Upon Loss Singles“. 

DEAFHEAVEN byli založení v roce 2010 v San Francisku a do metalového žánru vnesli nový směr – ve své hudbě spojují prvky black metalu s atmosférickým post-rockem a shoegaze, čímž vytváří intenzivní a emotivní zvuk. Klíčovým momentem v kariéře kapely bylo vydání alba „Sunbather“ v roce 2013, které získalo velkou pozornost a uznání kritiky. DEAFHEAVEN se odlišují od tradičního black metalu nejen zvukově, ale i vizuálně, a na scénu tak vnáší i nový estetický přístup. Členové kapely nejsou vázáni na konvence a jejich moderní přístup reflektuje experimentální povahu jejich hudby.

KNOCKED LOOSE + special guests
19.
2. 2024 – PRAHA, Lucerna Music Bar
FB event: https://www.facebook.com/events/890167769379985
Předprodej: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/670

Zdroj: Obscure Promotion