Knírem sem, knírem tam: 21. februára v Mersey klube v Brne!

Tento díl roku 2014 je oslavou kulatého výročí, stejně tak jak je kulatá naše planeta. Proto bude trochu ozvláštněn, a to samozřejmě nejvíce vašimi maskami a pak, to se dozvíte níže. El Bitches slaví kulaté výročí, právě speciálně 6. dílem? Co jiného byste také mohli od Electronic Bitches čekat, že?

Tímto chceme poděkovat vám všem, co se každoročně účastníte a všem dalším fandům karnevalu knírů. Díky také patří osazenstvu klubu Mersey a naše poklona patří také Pavlu Tesařovi, zakladateli tohoto undergroundového klubu. Díky.

První karneval se konal roku 2009 a nás šokoval, atmosférou plně odrovnal, hafo knírů, nečekané, srdcové. Ventolin to se svým živákem solil, Radeq Brousil zase pepřil a další rok bylo jasný, že kníry budou znova.  Další ročníky podpořili svými uměleckými výkony kromě Radqua také Les Cactus, Tom Holič, d.MITRY a polští Hush Hush Pony. Ono to vážení každým rokem jenom gradovalo. Čekám, kdy už se všichni jenom roztřískneme do paprsků discosvětel a věčně budeme zářit na nebi tanečních platzů. S Electronic Bitches na věčné časy….

Chtěl bych také vzpomenout na obdobnou akci, která se konala v Praze v 2.patře. Hudebně i návštěvností to bylo vydařené, ale ty kníry, ach jo, ty kníry, trapné asi tím, že pražské. Návštěvníci pod podmínkou vstupu s maskou zdarma si namalovali kníry tužkama na oči a hned si je pak na záchodě při první příležitosti smazali, aby nevypadali asi blbě, trapas. To se v Brně stát nemůže. Srdce je náš domov a jih rozpaluje naše tváře…..Nebo je to líh?

Každopádně nikdy jste nezklamali, ani ti co jsou zde jen na návštěvě.  K tomuto dílu se váže přívlastek MÍR A KNÍR, proto vám také v hlavním čase zahraje opravdu svatý muž a to přímo svůj Electro Gospel. Alelůjáááááh!

Živák šestého dílu je projekt HOLY, což znamená svatý a tak to i je. Tento panensky čistý umělec s nezaměnitelným citem pro Pure Electro, což je u nás vzácnost, vám to dokáže o této kníraté noci se svým – a to myslím vážně – Electro Gospelem. Takže jak to znáte, upadání do tranzu, válení se, cukání se, prostě Holy vytržení, vše povoleno. Celé jeho album pod názvem T je k poslechu v digitální podobě na jeho Bandcamp stránkách. Slyšeli jsme ho a viděli v Praze v lese a po chvilce vzduchem lítaly trička! Tak Alelujááááh!

Hodně knírů hodně zábavy, nejvíc knírů nejvíc zábavy, hustý kníry hustá zábava. Na našich párties klouže parket potem, poťáky na mixu se potí, na přemýšlení není zbytí, tak jedem: narůst knír, nakoupit knír, vyrobit knír a honem, bez nich to bude problém. Musím se přiznat, že nesmírně sexy jsou obzvlášť ženský s knírem. No mrkněte sami, a pokud nevěříte, měli byste se přijít podívat nebo rovnou zazářit. A pánové, nestyďte se před svými kolegy v práci, no ano přiznejte si to, no co by na to asi okolí řeklo že, taková sranda to je. Spíš všechny kolegy a známé pozvěte, neboť pravý knír je opravdu matroš. Spíš vás bude chtít líbat ženská, když budete mít kníra, neboť to třeba ještě nezkusila….holobrádků jistě fůru již zná. Takový Porňák to taky nevěděl a udělal to jako srandu ke svému úboru, což měly být růžový elasťáky, v kterých měl dovalit na párty Plastique, byla to sázka. Elasťáčky doladil tílečkem a knírkem a pak ho nosil 5 let, slušivě nutno dodat.

Ke zpestření zábavy letos bude patřit soutěž a tombola se šarmantním speakrem ze skupiny Návrat druhé hlavy, Tibim. Ceny od Wolfgang store, Minimon shop a Vinyl records shop můžou být tvoje. A taky nějaké tekuté odhmotniny na vás čekají. Lístek si proto dobře uschovejte, začne to v 1:00.

Dále nás čeká soutěž o nejlepší, nejšarmantnější, nejlákavější, nejkrásnější masku večera. Připomínám masku. Všechno se hodnotí, nejvíc samozřejmě knír. V klubu se bude po celý večer pohybovat náš skvělý fotograf Tomáš Gál a bude vás fotit. Sami se mu nabídněte, neboť ceny, které lze vyhrát v tombole, bude možné později vyhrát ještě i za tento nejlepší úbor, speciálně knír, na našem facebooku, kde se bude celkově hodnotit. Nejvíc lajků vyhrává. Soutěžíme o tři místa.

A jak tomu bývá už zvykem, klubu dodá správný šmrnc dekoratér Fido_ox.

Citát na konec: Karneval se vším všudy má to být, tak všichni kníra nahodit. (Ing. Dr. Kri. Trick, CSc.)

https://www.facebook.com/musicholy
https://www.facebook.com/RADQOHSKI
https://www.facebook.com/100kurev
https://www.wolfgangstore.cz/
https://www.minimon.cz/
https://www.facebook.com/vinylrecordscz
https://www.facebook.com/TomasGalPhotography
https://fidoox.wix.com/fido-ox

KNÍREM SEM, KNÍREM TAM 2014
21.2.2014 od 21,30 Mersey klub Brno
Live: Holy
DJs: Radqohski, Electronic Bitches
FB: https://www.facebook.com/events/1374480816141963

kniry

Zdroj: Fléda