Klubovú sezónu v prešovskom Bunkri otvorí Basskick!

Prešovský klub bunker pripravil program pre fanúšikov hudby rôznych žánrov. Na svoje si prídu milovníci drum´n´bassu a gitarovej muziky. Bass Kick, Konflikt, Coolaction, Smola a Hrušky, Rybičky 48, ale aj Znouzecnost.

Po štvormesačnej odmlke sa v Bunkri predstaví obľúbená klubovka Bass Kick, s číslom 38. Drum´nbassové sety si pripravili pre svojich priaznivcov Gabanna, ktorí hrá na Slovensku azda najdlhšie zo všetkých d´n´b dídžejov. Line up dopåňajú Dolyx, Bendhy a chýbať nebude prešovská špička Duall a Snippah.

Bunker

Gabanna je priekopník d´n´b na Slovensku. Jeho ranné djské skúsenosti (hrá od r. 1990) patrili hip-hopu. V roku 1993 sa zúčastnil svetového šampionátu v mixovaní DMC v Londýne. Neskôr spolupracoval so známou kapelou Trosky, ako pódiový DJ. Ako prvý na Slovensku prišiel s d´n´b a spolu s Galaghom založili Drumatique crew. Známy presným mixingom a kvalitnými setmi hráva po celom Slovensku, v blízkom, či ďalekom zahraničí, ako napr. v Rakúsku, Maďarsku, Francúzsku, či v Čechách a na sklonku roku 2005 si zahral v mekke svetového d´n´b, v Londýne.

Gabanna

Ako DJ pôsobí už dlhé roky a je rezidentom večierku Drumatique v bratislavskom Nu Spirit klube. Začiatkom roku 2006 sa začlenil aj do radov Dnb.sk bookingu. V roku 2008 sa začína venovať produkcii v spolupráci s Floopym a hneď aj vychádzajú ich prvé tracky Alfa a Life na vydavateľstve Boibull. V tom istom roku jeho spolupráca s českými Morebeat vyústila do vydania prvého vinylu so skladbou Goodnight na známom holandskom labeli Fokuz LTD. Táto skladba sa dočkala aj remixu od Dose. O rok neskôr vychádza ďalší singel Slowly Down spolu so Smotem na labeli Midnight records.

Basskick

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér
Publikoval: Redakcia GREGI.NET