Klubovka Music City v Bratislave bude na Magio pláži!

Hudobné leto naberá postupne na obrátkach a nevyhne sa ani hlavnému mestu. Klubové vydanie Music City už 25. júna presídli do Bratislavy. Piesok pod nohami, chutný koktail v ruke a večer plný klubovej hudby. Dj Mishek, Koki a Sax a rakúsky Dj-ský zázrak Ed Royal pozývajú na Magio pláž, na miesto zrodené pre pravý letný žúrik.
Atmosféru najväčšej párty v meste zažili doposiaľ štyri mestá. Ale až najbližšia klubovka pripomenie, že sa začína nefalšované leto a s ním spojená zábava, dobrá hudba a zmeska tých najlepších DJ-ov. Už 25. júna rozpútajú na bratislavskej Magio pláži štyria Dj-i klubové a tanečné peklo. Príjemnou správou pre všetkých zúčastnených je, že aj tentokrát si užijú klubovku Music City úplne zadarmo. A to vrátane rakúskej hviezdy menom Ed Royal. Ten sa nechal počuť, že Magio pláž roztancuje svojimi obľúbenými štýlmi, mixom funk, drum and bass, breakbeat a house.

Rakúsky Dj pochádza z Innsbrucku, kde začínal ako rezident miestnej diskotéky. Aj keď dnes je z neho veľká hviezda, na domáce prostredie nezanevrel a štvrtky má rezervované na domácej pôde. Eda Royala to vždy ťahalo aj k vlastnej tvorbe, a tak si pred 12 rokmi založil vlastné štúdio, kde začal vydávať vlastnú produkciu. Na nedostatok úspechu sa sťažovať nemôže a to aj vďaka jednej z jeho prvotín „Born to funk“, ktorá bude mať zrejme doživotne prívlastok NAJ. Jej náklad sa v priebehu jedného mesiaca rozchytal ako teplé rožky.

Rakúšan je hrdý na svoje Dj-ské majstrovstvo, ktoré vyzdvihuje aj kráľovské meno. Teší sa na Magio pláž a na to, ako 25. júna obháji svoju povesť v Bratislave naživo.

Program T-Mobile Music City Club Edition:
Bratislava Magio pláž
19:00 Koki a Sax
20:30 Mishek
22:00 Ed Royal (AT)

Zdroj: Neopublic Porter Novelli
Publikoval: Redakcia GREGI.NET